Komentara: 1
Pregleda: 3579

Večeras koncert Subotičkog simfonijskog orkestra

31.08.2021. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
U okviru proslave Dana grada, kao deo kulturno-umetničkog program, večeras na Gradskom trgu, s početkom u 21 čas, održaće se koncert Subotičkog simfonijskog orkestra.
Večeras koncert Subotičkog simfonijskog orkestra
Foto: Arhiva 2019

Subotički simfonijski orkestar je i ovoga puta pripremio zanimljiv program, te će sugrađanima izvesti latino kompozicije u aranžmanima za simfonijski orkestar.

- Imaćemo "Latino veče", a nastupiće jedan od najboljih svetskih tenora Bela Mavrak, stalnog člana čuvenog orkestra "Johan Štraus". Siguran sam da će svi koji dođu uživati u koncertu - rekao je Miloš Nikolić, osnivač Subotičkog simfonijskog orkestra.

Proslave Dana grada u 2020. godini nije bilo iz dobro znanih razloga, ali tradicija nastupa subotičkog brenda nastaviće se ove godine, a kakvo interesovanje je poslednjih nastup na Trgu privukao nastup subotičkog brenda, nakon kojeg je atmosferu začinio spektakularan vatromet, možete da se prisetite u povezanom albumu.

Večeras koncert Subotičkog simfonijskog orkestra

Pogledajte najavu proslave Dana grada, ili preuzmite kompletan program u PDF formatu.

Izvor: Subotica.com
Koncert Subotičkog simfonijskog orkestra Koncert Subotičkog simfonijskog orkestra Koncert Subotičkog simfonijskog orkestra Koncert Subotičkog simfonijskog orkestra Koncert Subotičkog simfonijskog orkestra Koncert Subotičkog simfonijskog orkestra Koncert Subotičkog simfonijskog orkestra Koncert Subotičkog simfonijskog orkestra
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3579
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.