Komentara: 4
Pregleda: 9739

Večeras finale letnjeg turnira u malom fudbalu "Bajmok 2016"

09.07.2016. u 16:29h
Izvor: Subotica.com
Nakon 10 takmičarskih dana na Sportskom centru u Bajmoku došlo se do završne večeri. Večeras će pasti odluka ko će poneti pehar za najbolju ekipu na ovogodišnjem letnjem turniru u malom fudbalu. Posle sinoć odigranih polufinalnih mečeva u finale su se plasirale ekipe Apoteka "Domus" i Jasimpeks-Banija.
Večeras finale letnjeg turnira u malom fudbalu "Bajmok 2016"

U prvoj polufinalnoj utakmici ekipa JASIMPEX-BANIJA je rutinskom igrom od početka meča stavila do znanja momcima iz ekipe TOPLANA ko je trenutno bolja ekipa. Konačan rezultat od 6-2 to i pokazuje.

U drugoj polufinalnoj utakmici, u kojoj su se sastale ekipe APOTEKA DOMUS i KRIVAJA,  viđen je fantastičan fudbal. Još jednom se pokazalo da je sistem igre po futsal pravilima 4+1 užitak za gledaoce.Viđeno je puno drame, golova, šansi i preokreta. Povela je ekipa KRIVAJE 1-0 pa nakon izjednačenja i 3-1 pred kraj poluvremena. Međutim, igrači APOTEKE uspevaju za 5 minuta da preokrenu rezultat i da na poluvreme odu sa vođstvom od 4-3. Drugo poluvreme protiče u konstantnoj nadmoći ekipe KRIVAJE. Ofanzivna igra urodila je plodom četiri minuta pre kraja kada nakon fantastičnog proigravanja Mijatovića, Ljuboičić postiže gol za izjednačenje. Dva minuta pre kraja utakmice Nedo Nedić fantastičnim golom dovodi ekipu APOTEKE u vođstvo od 5-4. Pokušaj ekipe KRIVAJE da u poslednjem minutu izjednači igrajući bez golmana nije urodio plodom. U poslednjim trenucima meča Čedo Žarković postavlja konačan rezultat meča, 6-4 za ekipu APOTEKA DOMUS.

Viđen je zaista odličan meč, a večeras nas u finalu očekuje pravi spektakl. Između ostalih za ekipu JASIMPEX-BANIJA nastupiće : Banjanin, Cvetković, Čizmar, Rakić, Đorđija Milić, Zdravko i Pero Maravić... dok će za ekipu APOTEKA DOMUS na teren istrčati golmani Vukoslavović i Sekulić, Nedić, Žarković, braća Popović, Klačar, Kopanja, Grubor, Damjanović.

Iako do sada nisu nastupali, za večeras je trener ekipe Dušan Duda Radulović , najavio i nastup Perišića i Željka Grujičića koji su zimus nastupali u Hali sportova za ekipu KUĆE ZDRAVLJA, koja je ubedljivim nastupima osvojila prvo mesto a Željko Grujičić je svojim majstorijama oduševio subotičke gledaoce., a ujedno je poneo i epitet najboljeg igrača, kao i strelca turnira.

Biće to repriza ovogodišnjeg finala zimskog turnira u Bajmoku, koje je po ocenama mnogih relevantnih poznavalaca takozvanog ,,petoparca“, bilo i jedno od najkvalitetnijih finala u poslednjih 5-6 godina na ovim prostorima. Zimus je, nakon dramatične utakmice, pobedu i pehar nakon penal serije odnela ekipa APOTEKE DOMUS.

U utakmici za treće mesto od 20 časova sastaće se Krivaja i Toplana, dok će od 21 čas biti odigran meč za najvredniji trofej između jasimpeks Banije i Apoteke "Domus". Ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 9739

Povezana vest

Povezane teme

Bajmok

turnir u malom fudbalu

letnji turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.