Komentara: 0
Pregleda: 2788

Veče hercegovačke poezije humanitarnog karaktera, nastupa i hor "Femina vox"

22.06.2020. u 13:50h
Izvor: Subotica.com
Veče hercegovačke poezije održaće se u utorak, 23. juna, u čitaonici Gradske biblioteke, s početkom u 18 časova. Događaj je humanitarnog karaktera, a sva prikupljena sredstva namenjena su Domu za decu ometenu u razvoju "Kolevka".
Veče hercegovačke poezije humanitarnog karaktera, nastupa i hor "Femina vox"

Veče organizuju Zavičajno udruženje "Hercegovina" i Savez književnika u otadžbini i rasejanju, ogranak u Subotici, a gost večeri biće Goran Ivić, pesnik poreklom iz Hercegovine, koji živi i stvara u Veterniku. Ovom prilikom predstaviće svoju autorsku zbirku "Cvijeće i (ne)cvijeće", dok će muzičku podršku pružiti Ženski hor "Femina vox“, a skup upotpuniti i gosti iznenađenja.

- Molimo sve goste i učesnike skupa da preduzmu sve mere za prevenciju od zaraze virusom covid-19. Držite socijalnu distancu od najmanje jednog metra, maske su vrlo poželjne, kao i rukavice - saopštili su organizatori.

Veče hercegovačke poezije humanitarnog karaktera, nastupa i hor "Femina vox"Događaj je humanitarnog karaktera, a sva prikupljena sredstva namenjena su Domu za decu ometenu u razvoju "Kolevka".

- Ovo je samo još jedan razlog da nam se pridružite i date svoj doprinos našoj humanitarnoj akciji - poručili su organizatori.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2788

Povezano dešavanje

Povezane teme

poetsko veče

gradska biblioteka

gradska biblioteka subotica

pesničko veče

udruženje hercegovina

humanitarno veče

savez književnika u otadžbini i rasejanju subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.