Komentara: 76
Pregleda: 8707

Već se grade zidovi bazena na Prozivci

16.01.2012. u 14:01h
Izvor: SuMedija
Već se grade zidovi bazena na Prozivci
Prema poslednjem izveštaju građevinaca Konzorcijuma “SMB-gradnja”, radovi na izgradnji zatvorenog bazena na „Prozivci“ idu brže od planirane dinamike. Već krajem januara treba da počne montaža krovne konstrukcije ovog objekta.

Ako vremenski uslovi to dozvole, Subotičani će dobiti bazen i pre prvog dana juna, što je krajnji rok za završetak izgradnje

Četiri krana i osamdesetak radnika u dve smene rade na gradilištu tokom 24 časa. Ne prekidaju ni tokom večeri i noći kada rade pod osvetljenjem reflektora.

- Izgradnjom glavnih stubova smo završili veliki deo posla – kaže Rade Kašić, šef gradilišta. – Radimo na izradi oplate i armature na ploči iznad prizemlja, kao i zidanju samog prizemlja objekta. U toku je izgradnja oplata i betoniranje zidova velikog bazena, montiraju se armature zidova malog bazena, dok je ploča već izbetonirana.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 76
Pregleda: 8707
Povezane teme

bazen prozivka

zatvoreni bazen u subotici

bazen na prozivci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.