Komentara: 2
Pregleda: 992

Vaterpolo: Spartak Prozivka upisao i treću pobedu

19.11.2018. u 10:07h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartak Prozivke upisali su i treću pobedu od starta prvenstva. Subotičani su u 3. kolu Prve B lige savladali ŽAK iz Kikinde rezultatom 17:12. Raspoloženi igrači domaćeg tima u prvom poluvremenu utakmice stekli su prednost od pet golova i tako najavili još jednu pobedu.
Vaterpolo: Spartak Prozivka upisao i treću pobedu

Spartak Prozivka slavio je u meču protiv ŽAK-a iz Kikinde sa 17:12. Domaći tim prvu deonicu rešio je u svoju korist sa golom prednosti. Druga četvrtina je praktično odlučila pobednika, koju su Subotičani dobili sa 6:2 i na pauzu otišli uz pet golova prednosti.

Treća deonica pripala je gostima koji su bili za gol bolji, ali su zato domaći igrači četvrtu dobili i upisali novi, treći trijumf od starta sezone u isto toliko mečeva.

Spartak Prozivka – ŽAK  17:12 (4:3, 6:2, 3:4, 4:3)

Spartak Prozivka. Zeljković, Čabrilo 5, Grabež, Ivković, Pralić 2, Kastež 1, Tonković 3, Č. Varkulja 1, Kakai 1, Lončendić 1, Stojanović 2, V. Varkulja 1, Perez, Kantar,

ŽAK: Travar, V. Kirić, Milošević, Trivić 1, Simić, Karanović, Suvarčev 1, Pavić 4, Jakšić 4, Gavranov 1, D. Kirić 1, Erdeljan, Kotarica, Radišić.

U narednom kolu Spartak Prozivka gostuje ekipi Rasine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 992
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.