Komentara: 1
Pregleda: 3082

Vaterpolo: Spartak-Prozivka U12 pobednik Kupa Vojvodine

02.03.2021. u 14:13h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartak-Prozivke, dečaci rođeni 2009. godine i mlađi, osvojili su Kup Vojvodine i obezbedili plasman u završnicu najmasovnijeg klupskog takmičenja Srbije koja će se odigrati za dve nedelje.
Vaterpolo: Spartak-Prozivka U12 pobednik Kupa Vojvodine

Tokom vikenda odigrane su utakmice završnice Kupa Vojvodine za vaterpoliste, generaciju 2009. i mlađu gde su se nadmetali Spartak-Prozivka, Vojvodina i Bečej. Mlade nade subotičkog vaterpola slavile su u odlučujućem meču i podigli pobednički pehar.

Tim trenera Milana Ivoševića slavio je protiv Bečejaca rezultatom 7:5 i takmičenje okončao na 1. mestu te tako obezbedio plasman na završno finale Srbije gde će snage odmeravati sa najboljim ekipama.

Kup Vojvodine osvojili su: Dusan Mickić, Uros Grahovac, Vanja Šorš, Vuk Trifunović, Jovan Janković, Lazar Đorđeski, David Miškolci, Miloš Josimović, Vasilije Đuričić, Borjan Manigoda, Matija Stojadinović, Dimitrije Ostojić, Filip Davčik, Kosta Kovačić, Matija Dulić i Luka Dulić.

Pored ove generacije, još dve starije ekipe Spartak-Prozivke će se nadmetati u završnici Kupa Srbije. Dečaci rođeni 2008. i 2006. zauzeli su druga mesta na kupu Pokraijne i kao drugoplasirani obezbedili su učešće u borbu za trofej najmasovnijeg klupskog takmičenja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3082
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.