Komentara: 13
Pregleda: 4969

Vaterpolo: Spartak Prozivka prvak Vojvodine za uzrast U17 i U19

08.06.2019. u 11:30h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartak Prozivke, dečaci rođeni 2000. i 2002. godine prvaci su Vojvodine. Mlade uzdanice subotičkog kluba su bile neprikosnovene i zasluženo prigrlile šampionske pehare.
Vaterpolo: Spartak Prozivka prvak Vojvodine za uzrast U17 i U19

Vaterpolisti Spartak Prozivke, u dve uzrasne kategorije, najbolji su u Vojvodini. Subotičani su tokom takmičenja dominirali i sa obe selekcije se domogli titule prvaka severne pokrajine.

Mlađa ekipa, dečaci rođeni 2002. godine u konkurenciji sa još četiri kluba bila je nepobediva. Subotičani su trijumfovali protiv Dunava, Proletera i Mladosti po dva puta i zasluženo se našli na liderskoj poziciji i postali prvaci Vojvodine.

Za 2002. godište su nastupali: Zeljković, N. Perez, V. Varkulja, Tonković, M. Stojanović,  J. Stojanović, Kokai, Ivković, Konatar, Nedeljković, Jarić, Dmitrašinović, Bešić, Mandić, Todić, Mirović, Radumilo, A. Perez.

Starija ekipa vaterpolista Spartak Prozivke (U19), takođe je podigla pehar šampiona Vojvodine. Tokom takmičenja po dva puta su savladali Polet i Mladost, dok su od Proletera bili bolji u jednom duelu, a u drugom odigrali nerešeno.

Za 2000. godište su nastupali:  Zeljković, N.  Perez, Č. Varkulja, V. Varkulja, Tonković, M. Stojanović, J. Stojanović,  Kokai, Ivković, Konatar, Nedeljković, Jarić, Dmitrašinović, Bešić, Mandić.

Trener vaterpolo ekipa je Nemanja Andrić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 4969
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.