Komentara: 0
Pregleda: 879

Vaterpolo: Spartak Prozivka poražen od Singidunuma (13:8)

06.12.2021. u 11:15h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartak Prozivke poraženi su u Beogradu od Singidunuma rezultatom 13:8, u 7. kolu Prve B lige. Domaćin je stekao prednost na startu i uspeo do kraja da je održi i osvoji bodove.
Vaterpolo: Spartak Prozivka poražen od Singidunuma (13:8)

Prvu deonicu Singidunum je rešio u svoju korist sa dva gola razlike 5:3. Drug ačetvrtina je protekla u neizvesnoj i borbenoj igri i okončana je nerešeno 3:3. Nastavak meča pripao je ipak Beograđanima. U trećoj četvrtini gde se možda i lomio rezultat Singidunum je uspeo da dva puta zatrese mrežu Subotičana i stekne vođstvo od plus četiri. I završni deo je domaći tim rešio u svoju korist i na kraju slavio sa 3:2 za konačnih 13:8.

Singidunum – Spartak Prozivka 13:8 (5:3, 3:3, 2:0, 3:2)

Singidunim: Kaličanin, M.Aleksandrov 2, Milićević, Đurišić, D.Aleksandrov, Obradović, Ivanović, Karapandža 3, Sušenok 3, Ivanović 4, Lazarević, Đorđević, Stanošević, Kokanović.

Spartak Prozivka: Milošević, Krkelić, Jovanović, Ivković 2, Ćurčin 5, Ugarković 1, Tohati, Bulatović 1, Bešić, Šiša, Šorš.

U narednom kolu Spartak Prozivka dočekuje ŽAK iz Kikinde. I ženska vaterpolo ekipa Spartaka narednog vikenda igra u Subotici, kada će ugostiti Vračar u 4. kolu Prve B lige.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 879
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.