Komentara: 0
Pregleda: 746

Vaterpolo: Spartak "potopio" Dorćolce (16:9)

27.03.2023. u 11:35h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartaka ubedljivi su bili protiv Dorćola i slavili sa 16:9 u okviru 4. kola doigravanja za plasman od prvog do šestog mesta Prve B lige Srbije. Boljom igrom tokom čitave utakmice Subotičani su došli do bodova koji su ih učvrstili na prvo mesto.
Vaterpolo: Spartak "potopio" Dorćolce (16:9)

Spartak je prvu četvrtinu rešio u svoju koristi i poveo sa 5:2, dok je druga bila neizvesna, ali su i tu Subotičani dobili sa golom razlike za vođstvo od plus četiri.

U trećoj četvrtini domaći tim je već rešio pobednika, potopivši goste iz Beograda sa 5:1, dok je sama završnica pripala Dorćolcima, ali vremena nije bilo da urade nešto više i pomrse račune Subotičanima da dođu do trijumfa i novih bodova.  

Spartak Patent CO – Dorćol 16:9
(5:2, 3:2, 5:1, 3:4)

Spartak: Ćalasan, Varkulja 1, Šormaz, Ivković, Bulatović, Lugonja, Kovačević, Mickić 1, Jarić 3, Ćurčin 5, Stojanović 4, Ivković 1, Topić, Popović. Trener: Tešić.

Dorćol: Pavlović, Janjić 2, Đorđević, Mileusnić 1, Mulić, Rakić, Kosić 1,  Đujić 2, Cincar, Fenrih 2. Trener: Živanović.

Spartak u narednom, ujedno i poslednjem kolu dočekuje Palilulu. Utakmica je na programu 1. aprila. Subotičani su još ranije obezbedili plasman u Prvu A ligu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 746
Povezane teme

vaterpolo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.