• Pregleda: 590

Vaterpolo: Prvenstvo Vojvodine za U12 selekcije bez značajnije uloge subotičkih ekipa

Proteklog vikenda na bazenu u Dudovoj šumi odigran je finalni turnir Prvenstva Vojvodine, za vaterpoliste, generaciju 2007. i mlađe. Pobednik je novosadska Vojvodina.
Foto: Ilustracija (arhiva)
Vaterpolo: Prvenstvo Vojvodine za U12 selekcije bez značajnije uloge subotičkih ekipa

Iz grupe "A" u finale Prvenstva Vojvodine za U12 uzrast plasirali su se Vojvodina i Spartak Prozivka, a iz grupe "B" Bečej i Spartak. Ekipe su igrale unakrsno. U prvom krugu Vojvodina je pobedila Spartak (18:4) a Bečej Spatak Prozivku (11:4).  Za treće mesto Spartak je savladao Spartak Prozivku (4:3), a Vojvodina Bečej (15:11).

U konačnom plasmanu Vojvodina je prva, zatim slede Bečej, Spartak i Spartak Prozivka. Prve dve ekipe, Vojvodina i Bečej, izborile su plasman na državno prvenstvo.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Zicco Odgovori
Tako će biti i u budućnosti, sve dok uprave oba kluba ne prevazidju sopstvenu sujetu i fuzionišu ova dva polukluba u jedan. U obe ekipe ima taman dovoljno talenta da se formira jedna jaka ekipa. Tandem koji bi nastao, Hegediš Aurel(Dudova šuma) i Relja Krkelić (Prozivka) bi malo ko zaustavio.
poznavalac ovih i onih Odgovori
Ne treba uopste da prevazilaze, nego prosto da se sklone. Posle toga nastaviti sa dva imena ali po principu Partizana i Banjice, jedan klub, jedan sistem dva ranga takmičenja i kroz nizi rang se mladje selekcije kale za dalje nastupe.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.