Komentara: 1
Pregleda: 2893

Vaterpolo: Počinje Prva A liga, Spartak-Prozivka dočekuje Bečej

11.10.2019. u 16:00h
Izvor: Subotica.com
Za vikend se igraju mečevi 1. kola Prve A lige. Spartak-Prozivka će na startu takmičenja u novom rangu dočekati Bečej. Meč se igra u subotu od 20 časova na bazenu SRC "Prozivka".
Vaterpolo: Počinje Prva A liga, Spartak-Prozivka dočekuje Bečej

Posle skoro sedam meseci bez takmičarskih mečeva vaterpolisti Spartak-Prozivke na velika vrata ulaze u novu sezonu, u viši rang koji su zasluženo izborili odličnim igrama u prethodnoj sezoni. Subotičani od sutra, u društvu ekipa Bečej, TAŠ, NBG 11. april, Banjica i Beograd (Stari Grad) kreću u borbu za titulu najboljeg.

Duga pauza u takmičenja bila je i prilika da se klub organizaciono pripremi za nove izazove, ali i pripremi tim za takmičenje u Prvoj A ligi. Po završetku prethodne sezone dugogodišnji strateg Nemanja Andrić napustio je klub, tokom priprema ekipu je vodio Miodrag Mirović, a novi prvi trener ekipe je Đorđe Makuljević.

Prva A liga Srbije za vaterpoliste startuje predstojećeg vikenda, nema međukola preko nedelje, i prvi deo se završava 23. novembra. Nastavak je 1. februara i ligaški deo se završava 14. marta.

Čast da otvori sezonu pred svojim navijačima Spartak-Prozivka će imati protiv trofejnog Bečeja u subotu, 12. oktobra, od 20 časova. Ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2893

Povezane vesti

Povezane teme

bazen prozivka

sportsko rekreativni centar prozivka

vaterpolo

src prozivka

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.