Komentara: 0
Pregleda: 966

Vaterpolo: Pobedom na Dorćolom Spartak Prozivka korak bliže višem rangu

17.12.2018. u 10:15h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartak Prozivke su nastavili uspešan niz. Subotičani su u svom bazenu bili bolji od Dorćula i slavili rezultatom 14:9 u 7. kolu Prve B lige. Prvenstvena trka se nastavlja posle praznika, a Spartak Prozivka je lider na tabeli i velike su šanse da se ove sezone plasira u najelitnije takmičenje.
Vaterpolo: Pobedom na Dorćolom Spartak Prozivka korak bliže višem rangu

Spartak Prozivka je upisao još jednu pobedu. Pred svojom publikom savladao je Dorćol sa 14:9.

Prva četvrtina je protekla u velikoj borbi uz samo po gol postignut na obe strane. Drugu deonicu domaćin je  rešio u svoju korist i na odmor se otišlo uz prednost Subotičana od 5:3.

Nastavak utakmice  pripao je domaćinu. Tim Nemanje Andrića obe deonice je bio bolji i rešio u svoju korist za konačnih 14:9.

Spartak - Dorćol 14:9 (1:1, 4:2, 3:2, 6:4)

Spartak: Zeljković, Čabrilo 5, Grabež, Ivković, Prolić 3, Kajtez 1, Tonković, Č. Varkulja 2, Kokai, J. Stojanović, N. Stojanović 2, V. Varkulja 1, Perez, Nedeljković.

Dorćol: Stanković, Sekulić 1, Joksimović 2, Čivović, Purković 1, Petković, Vitorović, Koprivica 1, Rakić 2, Popović, Markulin 1, Kričković 1, Ignjatović, Popović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 966
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.