Komentara: 4
Pregleda: 1492

Vaterpolo: Kadeti Spartak Prozivke najbolji u Vojvodini

05.03.2018. u 14:25h
Izvor: Subotica.com
Mlađe selekcije Vaterpolo kluba "Spartak-Prozivka" nastupale su proteklog vikenda na turnirima nacionalnog i pokrajinskog Kupa. Najzapaženiji rezultat ostvarili su kadeti koji su postali prvaci Vojvodine.
Vaterpolo: Kadeti Spartak Prozivke najbolji u Vojvodini

Vaterpolo klub "Spartak-Prozivka" još jednom je u praksi demonstrirao dobar rad sa mlađim selekcijama. Generacija 2006. godište je druga u Vojvodini, u polufinalu Kupa Srbije izborili su plasman među 6 najboljih ekipa i boriće se za trofej u Novom Sadu.

Generacija 2005. je takođe druga u našoj severnoj pokrajini, a u polufinalu Kupa Srbije nažalost nisu imali dovoljno sportske sreće da izbore plasman dalje. Spletom nesrećnih okolnosti i generacija pionira (2003.) nije uspela da ode dalje u Kupu Srbije, ali je zato treća u Vojvodini.

Kadeti subotičkog kluba Spartak-Prozivka su osvojili titulu šampiona Vojvodine, a predstojećeg vikenda u Šapcu igraju polufinale Kupa Srbije.

Prvi tim, pred poslednje kolo koje igra sa Bečejom, je drugi na tabeli Prve B lige, grupa "Sever", na poziciji koja vodi na fajnal for.

Iz Vaterpolo kluba "Spartak-Prozivka" sa žaljenjem konstatuju da je jasno da je Subotica pored dva odlična bazena koja uveliko ispunjavaju standarde takmičenja za ovaj rang takmičenja, zaboravljena i da nacionalni savezi jednostavno ne pružaju priliku subotičkim klubovima da se dokažu u organizaciji turnira najmasovnijeg takmičenja, iako u tome imaju sasvim dovoljno iskustva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 1492
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.