Komentara: 8
Pregleda: 3078

Vaterpolisti Spartak-Prozivke sigurni i protiv ŽAK-a (10:6)

21.02.2017. u 10:42h
Izvor: Subotica.com
U 8. kolu Prve B lige, grupa "Sever" vaterpolisti Spartak Prozivke savladali su ŽAK sa 10:6. U narednom kolu sledi duel sa prvoplasiranim Bečejom, a za kraj kući protiv Banjaluke.
Vaterpolisti Spartak-Prozivke sigurni i protiv ŽAK-a (10:6)

Izabranici Nemanje Andrića su u subotu na bazenu SRC "Prozivka" ostvarili šestu ovosezonsku pobedu nakon duela sa ekipom iz Kikinde. Subotičani su dobili tri od četiri četvrtine i zasluženo sačuvali bodove u Subotici.

Spartak Prozivka - ŽAK 10:6 (3:2, 1:2, 2:0, 4:2)
Isključenja: Spartak Prozivka 2, ŽAK 6.

Spartak-Prozivka: Uzelac, Varkulija. Bulajić 1, Ćuktin 4, Matić, Horvacki 1, Ivošević, Mitrović, Tomašević 1, Katić 1, Varkulija 1, Stojanović, Zujković, Kokai.

ŽAK: Ilić, Nadin, Gavranov, Zorić, Arnuš 1, Karanović, Čilić, Pavić, Jakšić 4, Komarek, Tucić, Kakić, Travar, Markov.

Nedelju dana ranije ekipa sa severa Bačke bila je i više nego ubedljiva od Poleta u Somboru rezultatom 19:8. Golove za Subotičane postigli su Bulajić (6), Vučković (5), Horvatski (2), dok su po jedan upisali Čongor, Ivošević, Katić, Tonković, Varkulja, Sidarić.

U preostala dva kola ligaškog dela Spartak-Prozivka putuje na duel sa Bečejom, a zatim dočekuje Banjaluku. Posle osam odigranih kola Subotičani na tabeli grupe "Sever" drže sigurno drugo mesto, odmah iz Bečeja koji u dosadašnjem delu sezone ima maksimalan učinak, baš kao i Radnički iz Kragujevca koji je lider grupe "Jug".

Subotica domaćin polufinala Kupa za U15

Subotica i Vaterpolo klub "Spartak-Prozivka" biće domaćini polufinala Kupa Srbije za igrače do 15 godina koji je na programu 4. i 5. marta na bazenu SRC "Prozivka". Pored domaće ekipe za mesto u finalu kroz turnir u Suboticu boriće se ekipe Taša, Rasine i Crvene zvezde (igra svako sa svakim, prve dve ekipe idu na završni turnir).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 8
Pregleda: 3078
Povezane teme

bazen prozivka

vaterpolo

src prozivka

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.