Komentara: 9
Pregleda: 2577
Foto

Vaterpolisti "Novog Beograda" završili pripreme u Subotici

20.09.2021. u 15:27h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti "Novog Beograda" završili pripreme u Subotici

Pripreme pred početak nove sezone vaterpolisti VK „Novi Beograd“ završili su u Subotici. Oduševljeni uslovima koje Subotica nudi vrhunskim sportistima, vaterpolisti su danas posetili Gradsku kuću, gde su se sastali sa gradonačelnikom Stevanom Bakićem.

Vaterpolisti "Novog Beograda" završili pripreme u Subotici

- Vaterpolo klub „Novi Beograd“  je relativno mlad klub, formirao se 2015. godine, što se kaže krenuli su od nule i danas su vicešampioni Srbije. Sa ozbiljnim ambicijama se spremaju da postanu prvaci i naprave ozbiljan rezultat u Ligi šampiona, što im ja od sveg srca želim. Jer ovakva imena koja nastupaju za ovaj vaterpolo klub bi poželeo svaki svetski klub u vaterpolu. Svima je poznato šta znače prezimena braće Pijetlović, Mandića, Rašovića, Jakšića... To su naši olimpijski šampioni, svetski i evropski prvaci, sve su osvojili što je moglo da se osvoji u vaterpolu – istakao je gradonačelnik Stevan Bakić, poručivši da će im Grad Subotica uvek biti oslonac u ostvarivanju planova. - Nadam se da su i igrači  Vaterpolo kluba "Spartak" imali možda priliku da vide na koji način se spremaju veliki šampioni, kakvi su  igrači Vaterpolo kluba "Novi Beograd". Želim da sve što su zamislili i sprovedu u delo, u daljim takmičenjima da ostavre sve najbolje rezultat. Želim da kod sledećeg susreta slavimo titulu šampiona.

Subotica, kao grad sportova, još jednom je pokazala da može da pruži  sve uslove za trening i boravak vrhunskih sportista.

Vaterpolisti "Novog Beograda" završili pripreme u Subotici- Pre svega to je bazen, osnovno naše radno sredstvo, voda i golovi, temperatura vode i higijena. Vreme koje nam je bilo pruženo i u teretani i u bazenu, stvarno nije bilo nikakve zamerke. Sam sportski centar nam je izašao u susret, sve je obezbeđeno, svi rekviziti, odličan smeštaj, odlična hrana, komunikacija između bazena i hotela, vrlo kratka distanca i nismo gubili puno vremena na takve stvari koje nisu bitne, a momci se umaraju bez potrebe – kaže Slobodan Soro, naš proslavljeni vaterpolista a sada menadžer VK „Novi Beograd“. - Prvi deo priprema je uspešno završen, mi nastavljamo dalje i mislim da je samo jedna stvar koja mi se nije dopala je to što smo bili kratko ovde. Zahvaljujem se još jedom i neka bude po onom starom da se po jutru dan poznaje, neka nam bude cela sezona kao što su nam bile ove pripreme.

Izvor: Subotica.com
Prijem za rukovodstvo, trenere i igrače Vaterpolo kluba "Novi Beograd" Prijem za rukovodstvo, trenere i igrače Vaterpolo kluba "Novi Beograd" Prijem za rukovodstvo, trenere i igrače Vaterpolo kluba "Novi Beograd" Prijem za rukovodstvo, trenere i igrače Vaterpolo kluba "Novi Beograd" Prijem za rukovodstvo, trenere i igrače Vaterpolo kluba "Novi Beograd" Prijem za rukovodstvo, trenere i igrače Vaterpolo kluba "Novi Beograd" Prijem za rukovodstvo, trenere i igrače Vaterpolo kluba "Novi Beograd" Prijem za rukovodstvo, trenere i igrače Vaterpolo kluba "Novi Beograd"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 2577
Povezane teme

stevan bakić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.