Komentara: 1
Pregleda: 4474

Vaterpolisti iz Rusije treniraju u Subotici

11.08.2017. u 11:07h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti iz Rusije treniraju u Subotici

Vaterpolo ekipe iz Rusije nalaze se na pripremama u Subotici, gde vredno treniraju na bazenima SC „Prozivka” i „Dudova šuma”. Kako saznajemo od gostiju, zadovoljni su uslovima, a naš grad se još jednom pokazao kao dobar domaćin.

- Dolazili smo u više navrata u Srbiju na pripreme i turnire, ali u Subotici smo prvi put. Doveli smo tri ekipe iz dva kluba „Raduge” i „Olimpije”. Iz VK Raduga tu su dve selekcije sa kojima je i trener Ala Mjagkova. Tražili smo dobre i kvalitetne timove da sa njima tokom priprema sparingujemo i odigravamo utakmice. Preporučili su nam Vaterpolo klub "Spartak Prozivka" koji ima selekcije u dve uzrasne kategorije (2003. i 2005. godište) kao što su naši dečaci koji su tu. Ljudi su srdačni i gostoljubivi, posebno naš domaćin gde smo smešteni. Uslovi za treninge su odlični i možemo već sada reći da su pripreme bile uspešne – rekla je Galina Klenkina, direktor i trener kluba "Raduga".

Vaterpolisti iz Rusije treniraju u Subotici

Vaterpolisti Raduge igraju u Prvoj ligi Moskve, gde su u obe uzrasne kategorije prvaci, dok je mlađa generacija na Prvenstvu Rusije zauzela treće mesto.

Tokom dvonedeljnih priprema ruski vaterpolisti odigrali su nekoliko prijateljskih utakmica sa domaćinom VK „Spartak Prozivka”, ali su snage odmerili još i sa Spartakom, Kikindom, Partizanom i reprezentacijom Južnoafričke Republike koja je takođe boravila u Subotici.

Vaterpolisti iz Rusije treniraju u Subotici

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4474
Povezane teme

bazen prozivka

vaterpolo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.