Komentara: 0
Pregleda: 2369

Vanredno sakupljanje kabastog otpada u MZ "Peščara"

08.06.2015. u 12:43h
Izvor: Subotica.com
U Mesnoj zajednici "Peščara" u sklopu programa Prolećne akcije uređenja grada, tokom ove nedelje vanredno će se sakupljati i odvoziti otpad iz domaćinstva.
Vanredno sakupljanje kabastog otpada u MZ "Peščara"

Kontejneri će sutra (utorak) biti postavljeni na uglu Rolana Romena i kraju asfalta ulice Jabuke, uglu Uskočke i Koparske, i na raskrsnici Josipa Kolumba i ulice Grožđa.

Narednog dana kontejneri će se nalaziti na uglu Rolana Romena i kraju asfalta ulice Jabuka, na uglu Uskočke i Koparske i u ulici Pastirska, kod Salaša broj 415.

Akcija prolećnog čišćenja grada odvijala se u vremenskom periodu od 16. marta do 26. maja, za sprovođenje akcije u gradskim i vangradskim mesnim zajednicama bilo je odgovorno JKP „Čistoća i Zelenilo", dok su kontrolu nad realizacijom sprovodili JP "Direkcija za izgradnju Grada Subotice" i Služba za inspekcijsko – nadzorne poslove Subotica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2369

Povezana vest

Povezane teme

jkp čistoća i zelenilo

prolećno čišćenje

sakupljanje kabastog otpada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.