• Pregleda: 8217

Uvid u nacrt plana detaljne regulacije istočnog dela obale Palića do 23. decembra

Služba za građevinarstvo pri Sekretarijatu za građevinarstvo i imovinu, stavila je na javni uvid nacrt plana detaljne regulacije za deo obalnog pojasa Palićkog jezera (istočni deo) kao i izveštaj o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu.
Uvid u nacrt plana detaljne regulacije istočnog dela obale Palića do 23. decembra

Javni uvid može da se obavi od 24. novembra do 23. decembra 2014. godine, radnim danima od 8-15 časova, u Gradskoj upravi Subotice, Trg Slobode 1. Zainteresovana pravna i fizička lica mogu izvršiti uvid u Plan i Izveštaj i dobiti informacije o Planu i Izveštaju u Gradskoj upravi Subotice, u Službi za građevinarstvo, Stara gradska kuća, kancelarija br. 202-1.

Primedbe na planirana rešenja u toku javnog uvida, mogu se u pisanoj formi dostaviti Službi za građevinarstvo (Uslužni centar, šalter 14 ili 15), do 23. decembra 2014. god.

Javna sednica Komisije za planove održaće se 15. januara 2015. god. u 13 časova u zgradi Stare gradske kuće (u Plavoj sali), Trg Slobode br.1. Pravna i fizička lica mogu pred Komisijom za planove da obrazlože svoje primedbe koje su u pisanom obliku poslate tokom javnog uvida.

Više informacija na zvaničnom sajtu Grada.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

6
joke Odgovori
Zašto samo lično? Zašto ne okače na internet da može svako na miru bez žurbe da donese zaključak. Plus što ima subotičana koji nisu u Subotici trenutno pa ne mogu lično da dođu a možda bi imali nešto korisno da kažu.
poreznik Srbije Odgovori
Alo bre srbi, nebeski narode, šta koji đavo čekate s očišćenjem tog jadnog jezera više već??
Mađari mogu da uživaju u njihovom lepom Balatonu i kupaju se svake godine, prave žurke leti neviđene, a u ovo bedno jezero se samo fekalija uliva od ne znam ni ja 1973 ili kad je poslednji put bio sanirano jezero i biološki ispravna voda za kupače?! Šta čekate ALO Bre?!???
ffilozoff Odgovori
#poreznik Srbije-dobar komentar-ZASTO drzava Srbija ne ulozi u Palic i vise nece biti price o tome da Madjari ne ulazu u Palic-zbog Moroholoma???
hemee Odgovori
bravos
Davore Odgovori
Prvo zavrsite NarodnoPozoriste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No comment Odgovori
Joke: piše lepo "Više informacija na zvaničnom sajtu Grada." možete čak i kliknuti i dobićete sve, ali evo link još jednom:
http://www.subotica.rs/index/page/lg/sr/id/8433
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.