Komentara: 0
Pregleda: 6214

Uspostavljen saobraćaj na autoputu kod petlje "Subotica istok"

30.10.2015. u 09:40h
Izvor: Subotica.com
Kako RTS javlja od jutros je uspostavljen saobraćaj u oba smera na auto-putu E-75, na deonici između Horgoša i Subotice. Saobraćaj je sinoć bio obustavljen zbog prevrtanja cisterne koja je prevozila zemni gas u bocama.
Uspostavljen saobraćaj na autoputu kod petlje "Subotica istok"

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Subotica sinoć oko 18,30 časova na auto-putu Horgoš–Beograd, u blizini Palića, došlo je do prevrtanja kamiona sa prikolicom koji je prevozio komprimovani zemni gas u bocama.

Komprimovani zemni gas ili komprimovani prirodni gas je jedan od oblika u koji se, radi lakšeg transporta i čuvanja, pretvara zemni gas. Koriste se oznake KPG i CNG, a najpoznatiji je pod imenom metan.

Na lice mesta odmah su izašli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije i Uprave saobraćajne policije. U saopštenju je rečeno da u ovoj nezgodi nije bilo povređenih i da građani nemaju potrebe da brinu za svoju bezbednost.

Tokom noći auto-put je bio zatvoren i saobraćaj se usmeravao na alternativne pravce. Kako saznajemo tokom jutra cisterna i zapaljiva tečnost su bezbedno uklonjeni i omogućeno je nesmetano funkcionisanje saobraćaja na ovoj deonici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6214

Povezana vest

Povezane teme

horgoš autoput

subotica autoput

autoput bačka topola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.