• Pregleda: 2277

Uspešni nastupi tenisera Spartaka na Prvenstvu Srbije

Nedavno ostvareni uspesi tenisera TK "Spartak" još jedan su pokazatelj dobrog rada i neospornog talenta igrača koji iz dana u dan, iz turnira u turnir pokazuju svoj kvalitet i napredak koji je plod napornih treninga i sazrevanja kao igrača.
Uspešni nastupi tenisera Spartaka na Prvenstvu Srbije

Na nedavno završenom Prvenstvu Srbije u tenisu za dečake i devojčice uzrasta do 12 godina koje se održalo na Zaltiboru od 27. juna do 1. jula, takmičari Tenis kluba "Spartak" ostvarili su zapažene rezultate osvajanjem tri prva mesta u pojedinačnoj konkurenciji dečaka.

U konkurenciji dečaka na turniru na Zlatiboru prvo mesto je osvojio Oliver Sabo Rac, drugi je bio Petar Bašić Palković, dok je treće mesto zauzeo Filip Madović.

Oliver je inače pre sedam dana osvojio treće mesto na ETA turniru Hungarian Open U12 u Budimpešti, gde je od njega bio bolji kasniji pobednik turnira, Mađar Peter Kaločai rezultatom 6-7 (1) 3-6.

Ovaj rezultat je samo nastavak uspešnih nastupa mladih tenisera Spartaka koji su na nedavno završenom Prvenstvu države za dečake i devojčice do 14 godina, održanom na terenima TK "Spartak" u Dudovoj šumi, gde su "Spartakovci" ostvarili takođe vrlo zapažene rezultate i to Anđela Škrobonja koja je osvojila prvo mesto u konkurenciji devojčica, zatim Kristijan Juhas koji je bio finalista u muškoj konkurenciji, dok je u parovima titulu najboljeg poneo subotički tandem Juhas / Vuković.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.