Komentara: 0
Pregleda: 1963

Uspešna komunikacija Kontakt centra 024 sa građanima

06.12.2011. u 13:56h
Izvor: RTV Yueco
Uspešna komunikacija Kontakt centra 024 sa građanima

Za nešto više od tri nedelje postojanja, preko 80% komunalnih problema prijavljenih preko Kontakt centra 024 je pozitivno rešeno. Od 10. novembra do danas, ovom centru je prijavljeno preko 170 problema koji su prosleđeni nadležnima na rešavanje. Najveći broj slučajeva prijavljen je direktnom komunikacijom – telefonom, dok je svaki peti problem prijavljen putem interneta.

Ines Marčetić je jedna od šest operatera i operaterki Kontakt centra 024. Za nešto manje od mesec dana primili su 174 predstavki građana, od kojih je pozitivno rešeno 82% slučajeva. Komunikacija između Ines i njenih kolega sa građanima je trojezična. Svakodnevno primaju predstavke građana i prosleđuju na nadležne adrese u Gradskoj upravi ili javnim preduzećima, a građanin biva obavešten o tome kada je predmet prosleđen i kada predmet bude rešen, odnosno zaključen.

Kontakt centar 024 radi od 7 do 19 časova, radi i u noćnom režimu za probleme koje odmah može rešiti Komunalna policija. Do sada, najveći deo predmeta se odnosio na komunalne probleme, odnosno probleme iz nadležnosti lokalne samouprave i Komunalne policije.

Putem “Kontakt centra 024”, građani mogu da postave pitanja i prijave probleme iz svih oblasti u nadležnosti lokalne samouprave. Građani mogu kontaktirati centar putem Telefona na broj: 024 / 626 – 999, SMS-a na broj: 069 / 626 – 999, Web strane Grada Subotice subotica.rs, E-mail adrese: kontaktcentar@subotica.rs, twitter naloga @KontaktCentarSu, kao i lično na šalteru “Kontakt centra 024” u prostorijama uslužnog centra Gradske uprave Subotica.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1963
Povezana vest
Povezane teme
kontakt centar Subotica kontakt centar 024
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.