Komentara: 0
Pregleda: 3700

Uspesi tenisera Spartaka

29.12.2012. u 15:24h
Izvor: RTV Yueco
Mladi i uspešni teniseri tenis kluba "Spartak" učestvovali su na državnom zimskom prvenstvu za devojčice i dečake do 12 godina.
Uspesi tenisera Spartaka

Na turniru su učestvovali najbolji takmičari iz cele Srbije. U konkurenciji devojčica u polufinalu Anđela Skrobanja pobedila je Aleksandru Stanković iz Beograda a u finalu će igrati sa prvim nosiocem Ksenijom Tmušić takmičarkom tenis kluba Partizan.

U konkurenciji dečaka odličan rezultat postigli su Kristijan Juhas i Nemanja Subanović plasiravši se u polufinale. Kristijan je u meču polufinala poražen od prvog nosioca Mihajla Popovića iz Partizana.

Nemanja u svom polufinalnom meču nije mogao da da sve od sebe, jer je u roku od 24 časa odigrao tri meča na terenu je proveo više od šest časova. Poražen je od Dušana Obradovića iz Novog Sada. I takmičar Spartaka Miloš Vuković imao je zapažen nastup stigavši do četvrtfinala.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3700
Povezane teme

Teniski klub Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.