Komentara: 0
Pregleda: 3358

Uspesi hokejaša Spartaka na turnirima u Sarajevu, Segedinu i Budimpešti

12.03.2013. u 12:35h
Iako je na Gradskom klizalištu u Subotici mašine za led ugašene u sredu 06.03.2013. čime su praktično prestali trenažni procesi na ledu za sve uzrasne kategorije subotičkih hokejaša, njihove takmičarske aktivnosti su i dalje u toku, gde se kontinuirano postižu zapaženi rezultati.
Uspesi hokejaša Spartaka na turnirima u Sarajevu, Segedinu i Budimpešti

Seniori i kombinovana ekipa U17 HK Spartak je gostovala u Sarajevu (Bosna i Hercegovina) od 07.03. - 10.03. na završnim aktivnostima za ove selekcije za sezonu 2012/13. gde su odigrali i po 2 prijateljske/kontrolne utakmice sa selekcijom Tim Sarajevo, koja praktično predstavlja reprezentaciju njihove lige. Seniori su zabeležili 2 pobede, i to 2:0 i 6:4 (posle boljeg izvodjenja penala, regularni deo je bio 3:3), dok je selekcija U17 ostvarila takođe 2 pobede, i to rezulatima 3:1 i 12:0! Rukovodstvo kluba i svi igrači su iskoristili četvorodnevnu posetu Sarajevu i za obilazak ovog prelepog grada, kao i za odlazak na skijanje na Jahorinu (samo jedan dan) kako bi zaokružili uspešnu sezonu za nama.

Za seniore HK Spartak su nastupili: Ber Alen, Bošnjak Luka, Dakić Srđan, Dulić Uglješa, Fehervari Akoš, Gergelj Daniel, Kerleta Dobrinko, Mešter Edvin, Peter Alen, Vereš Bruno, Zejak Nenad, Šljapić Bojan Vidaković Igor, Kolarić Aleksandar, Rudick Justin, Barkley Darcy i Šljapić Igor. Trener: Jaramazović Zoran

Uspesi hokejaša Spartaka na turnirima u Sarajevu, Segedinu i Budimpešti

Za selekciju U17 HK Spartak su nastupili: Jurić Vladan, Kolarić Aleksandar, Perišić Nikola, Popović Marko, Farago Marko, Pavlović Filip, Popović Nikola, Vojnić Purčar Luka, Krsteski David, Petrik Popović Miron. Trener: Jaramazović Zoran

Selekcija U14 je u subotu 09.03.2013. imala 2 utakmicu doigravanja u play off-u C grupe u Budimpešti sa domaćim Ferencvarošem. Posle pobede u prvom meču u Segedinu prethodnog vikenda, očekivala se veoma teška i kvalitetna utakmica sa izuzetno neugodnim protivnikom. U upravo takvoj utakmici gostujuća ekipa HK Spartak Tisza Volan je uspela da napravi odlučujući brejk i pobedi sa 3:6 (0:0 0:5 3:1) i da zauzme treće mesto u odgovarajućoj kategoriji u Prvenstvu Mađarske. Za kombinovanu ekipu iz HK Spartak su nastupali: Subotić Srđan, Tancoš Tamaš, Katančić Denis (2 gola), Lošonci Adam, Okulić Slobodan i Vojnić Hajduk Luka.

Selekcija U12 Spartak Tisza Volan je odigrala pretposlednje kolo u B Prvenstvu Mađarske i na svom terenu dočekala ekipu Dab Docler B iz Dunaujvaroša u nedelju 10.03.2013.godine, gde je zabeležila ubedljivu pobedu od 10:2 (3:1 4:1 3:0) čime se učvrstila na gornjoj polovini tabele. Svi igrači su odigrali maksimalno skoncentrisano i kvalitetno na svakom delu terena, što je uz efikasnu završnicu bilo dovoljno za zasluženi trijumf. Za kombinovanu ekipu iz HK Spartak su nastupili: Katančić Erik (2 gola), Sigulinski Filip (1 gol), Đorđević Aleksandar, Burger Aleksa i Vidaković Matej. Trener: Brestovac Uroš

Uspesi hokejaša Spartaka na turnirima u Sarajevu, Segedinu i Budimpešti

Selekcija U10 HK Spartak je u subotu 09.marta imala turnir B kategorije koji je održan u Segedinu, a na kojem je klub iz Subotice nastupio sa 2 ekipe - jednu ekipu su činili igrači koji većinom pripadaju u navedenoj uzrasnoj kategoriji, dok su drugu ekipu HK Spartak činili igrači koji još uvek imaju pravo nastupa i za selekciju U8, ali su svojim zalaganjem i znanjem zaslužili da odmere snage i sa ekipama i igračima koji su stariji od njih i za 2-3 godine. Nedostatak leda i otežano treniranje u prethodne 2 nedelje zbog lošeg leda u Subotici (kiša, sunce, ugašene mašine) usled čega je odrađeno svega 4 treninga u prethodnih 15-ak dana jasno se videlo i u nastupu najmlađih hokejaša HK Spartak. I pored toga, HK Spartak I je zabeležio 1 pobedu, 1 nerešen rezultat i 2 poraza, dok je ekipa HK Spartak II ostvarila 1 pobedu uz 3 poraza. Rezultat je na ovim turnirima u drugom planu i svi u klubi mogu biti prezadovoljni sa prikazanim i sa hoekjaškim potencijalom koji leži u ovim selekcijama.

Za HK Spartak I su nastupili: Sudarević Luka, Horvacki Igor, Horvat marko, Konkolj Šok Henrik, Sigulinski Mateja, Pajić Miloš, Bašović Vule, Feher Balint, Jaramazović Maximilian i Antonijević Aleksandar. Trener: Brestovac Uroš i Wittmer Karl

Za HK Sparta II su nastupili: Sabo Rac Albert, Sabo Rac Maksim, Pećerić Petar, Herbatin Oliver, Kostić Luka, Mickoski Miloš, Dobo Armin, Kiš Matej, Bašić Palković Filip i Bašić Palković Andrej. Trener: Brestovac Uroš i Wittmer Karl.

Uspesi hokejaša Spartaka na turnirima u Sarajevu, Segedinu i Budimpešti

Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3358
Povezane teme

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.