Komentara: 0
Pregleda: 2003

Uspešan vikend stonotenisera Spartaka

19.10.2015. u 11:11h
Izvor: Subotica.com
Stonoteniseri Spartaka imali su uspešan vikend u kojem su u dva meča pobedili svoje rivale, a učestvovali su i na stonoteniskom turniru A klase u Beogradu za uzrasne kategorije kadeta i mlađih kadeta, u oba pola, na kojem je Aleksandar Čokić osvojio dve zlatne medalje u kategoriji mlađih kadeta i kadeta.
Uspešan vikend stonotenisera Spartaka

3. kolo Prve lige, Vojvodina - Spartak STOSS 0:4

U 3. kolu Prve lige Srbije u stonom tenisu ekipa "Spartak STOSS" je gostovala u Novom Sadu ekipi Vojvodine i zabeležila maksimalnu pobedu od 4:0 . Priliku da iazigaju u ovom meču imala su sva četiri Spartakova igrača.

Prvi bod za subotičku ekipu osvojio je NIkša Martinović pobedom nad Jovanom Stojšinom, a maksimalan učinak nastavili su Robert Takarič protiv Milana Jandrića, Aleksandar Radosavljević protiv Darka Ilića i Milan Trbović protiv Remusa Murgua. Svi pojedinačni dueli završeni su maksimalnimm rezultatom 3:0.

Uspešan vikend stonotenisera Spartaka

Posle tri odigrana kola plavo-beli iz Subotici imaju sve tri pobede. U narednom kolu Spartak STOSS u subotu u Stonoteniskom centru "Subotica" dočekuje ekipu Stk ”Galadska “ iz Kikinde. Meč 4. kola u Subotici igra se od 18 časova, a ulaz je besplatan.

3. kolo Superlige Srbije, Spartak - Vršac 4:3

U trećem kolu Superlige stonoteniseri Spartaka savladali su u Subotici ekipu Vršca rezultatom 4:3 i tako zabeležili drugu ovosezonsku pobedu, uz jedan poraz. U narednm kolu Spartak gostuje u Beogradu ekipi Partizana.

Prvi poen za domaću ekipu osvojio je Stefan Kostadinović protiv Luke Jovičića (3:2), Kristijan halas je bio ubedljiv protiv Matije Jovičića (3:0), duel dva prezimenjaka Nikole i Lazara Grbića dobio je član Spartaka Nikola (3:0). Prvi bod u seriji za goste osvojio je Matija Jovičić koji je u svom drugom meču tesno pobedio Stefana Kostadinovića (2:3), Luka Jovičić je savladao Nikolu Grbića (2:3), dok je Kristijan Halas izgubio duel od Lazara Grbića.

Odlučujući poen za Spartak osvojio je dubl Kostadinović / Halas koji je bio uspešniji od braće Jovičić maksimalnim rezultatom 3:0, za konačnih 4:3 u meču.

Turnir "A" klase u Beogradu - Čokić osvojio dve zlatne medalje u kategoriji mlađih kadeta i kadeta

Proteklog vikenda u Beogradu održan je stonoteniski turnir klase Superior ("A" klasa). Turnir se bodovao za rang listu mlađih kadeta i kadeta STSS.

Prvi dan su se takmičili mlađi kadeti i mlađe kadetkinje, a od takmičara STK "Spartak" - Subotica su nastupili Stojan Lehel, Videc Luka i Aleksandar Čokić. Svi su prošli grupnu fazu takmičenja. Stojan je poražen u 1. kolu glavne table i plasirao se od 17. do 32. mesta, dok je Videc izgubio meč za medalju od drugog nosioca Jockova i tako zauzeo plasman od 5. do 8. mesta. Čokić je bio najuspešniji i u finalnom meču savladao Jovana Jockova (Lav Jevremovac), te osvojio 1. mesto i zlatnu medalju u kategoriji mlađih kadeta.

Uspešan vikend stonotenisera Spartaka

I drugog dana su Spartakovci branili boje svog kluba, ali u kategoriji kadeta. Ponovo su nastupili Videc i Čokić, a pridružio im se i Luka Andrašić. Čokić je ponovio svoju odličnu igru od prethodnog dana i opet se domogao finala, te u kategoriji kadeta savladao Nikolu Cerovca (Lav Jevremovac) rezultatom 3:2 i tako osvojio još jedno 1. mesto i zlatnu medalju.

Videc i Andrašić su prošli grupnu fazu takmičenja. Videc je poražen u 1. kolu i plasirao se od 33. do 64. mesta, dok je Andrašić bio uspešniji za jedno kolo i zauzeo plasman od 17. do 32. mesta.

Mlade stonotenisere Spartaka su na turniru vodili treneri Bela Stojan i Mirko Gavrilović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2003
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski centar

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski centar

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.