Komentara: 0
Pregleda: 2772

Uspešan vikend plivača Spartaka

12.03.2013. u 02:31h
Izvor: RTV Yueco
Proteklog vikenda plivači Spartaka su nastupili u Novom Sadu na prvenstvu Srbije za pionire i mlađe pionire i na međunarodnom plivačkom mitingu u Mađarskoj.
Uspešan vikend plivača Spartaka

Plivači Spartaka su i ove godine bili uspešni zauzevši treće mesto ekipno u konkurenciji mlađih pionira ispred ekipa Vojvodine i Novog Sada. Najuspešniji plivač Spartaka je bio Novak Savić koji je osvojio 4 zlatne medalje, dok je muška štafeta 4x50 slobodno zauzela 3. mesto.

Plivač Spartaka Andrej Barna nastupio je na međunarodnom mitingu u Mađarskoj gde je u disciplini 200 metara slobodno zauzeo 2. mesto u apsolutnoj kategoriji sa vremenom 1,58,33 što je ujedno i norma za odlazak na Olimpijske Igre mladih koje će se održati u julu u Utrehtu (Holandija). Pored Andreja Barne pre mesec dana u disciplini 200 metara delfin normu je isplivao i Filip Hunjadi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2772
Povezane teme

plivanje

plivački klub Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.