Komentara: 2
Pregleda: 3839

Uspešan vikend hokejaša Spartaka na turnirima u Beogradu i Budimpešti

15.05.2017. u 15:06h
Izvor: Subotica.com
Lepe vesti i izuzetni sportski rezultati stižu iz HK "Spartak", vezano za nastupe mlađih selekcija na turnirima u Beogradu i Budimpešti.
Uspešan vikend hokejaša Spartaka na turnirima u Beogradu i Budimpešti

Protekle subote u Beogradu je održan drugi ovosezonski turnir (od tri predviđena), utakmicama od 5 do 8 kola, u sklopu Prvenstva Srbije za igrače do 12 godina, na kojem je Spartak nastavio uspešan niz sa prethodnog okupljanja, samo što je ovaj put ostvaren 100% učinak - 4 pobede iz 4 utakmice, čime je potvrđeno trenutno prvo mesto na tabeli Šampionata. Postignuti rezultati: Spartak - Beli orlovi 2:1, Spartak - NS Stars 3:1, Spartak - Vojvodina 7:0 i Spartak - Partizan 1:0.

Sastav ekipe HK "Spartak": Konakov Novak, Rac Sabo Hanna, Stantić Sara, Gladić Petra, Sekulić Elena, Rajković Martin, Temunović Vanja, Bem Karlo, Vučinić Vasilije, Pećerić Slaven, Nađ Mateja, Kuntić David, Kukaras Luka i Benčić Mihajlo. Trener: Kolarić Aleksandar.

Uspešan vikend hokejaša Spartaka na turnirima u Beogradu i Budimpešti

Dan kasnije, u nedelju, u Budimpešti je održan "Bauer 2017 Inline Magyar Cup" za igrače rođene 2005. godine i mlađe. Turnir je okupio osam ekipa, među kojima je bio i tim iz Subotice. Sve ekipe su bile podeljene u dve grupe po 4 ekipe i igralo se svako sa svakim u grupi, a potom direktne utakmice za plasman. Najteži protivnik, ekipa HK Debrecen je bio rival ekipi iz Subotice već na startu turnira, koju je pobeđena "na mišiće" sa 1:0, da bi do kraja i preostale dve utakmice pobedili u grupi, a potom u velikom finalu odigrali izuzetnu utakmicu sa odličnom ekipom "Titan" iz Zalaegerszega, koja je pobeđena sa 4:2, čime je zasluženo osvojeno 1. mesto. Za najboljeg golmana na turniru je proglašen Albert Sabo Rac iz Spartaka.

Po rečima trenera, Uroša Brestovca, svi igrači su pružili svoj trenutni maksimum i uz fantastičnu borbenost i zalaganje uspeli da ostvare pomalo iznenađujući trijumf, koji samo nagoveštava i obavezuje na dodatne napore i treninge u klubu, kao priprema za sezonu za ledu 2017/2018.

Uspešan vikend hokejaša Spartaka na turnirima u Beogradu i Budimpešti

Sastav ekipe: Sabo Rac Albert, Vučić Aleksa, Vučinić Vasilije, Pećerić Petar, Kostić Luka, Vaštag Ivett, Pećerić Slaven, Šandor David, Feher Čongor, Feher Balint, Sabo Rac Maksim i Sekulić Elena. Trener: Brestovac Uroš

Predstojećeg vikenda seniori igraju treći ovosezonski turnir u Beogradu, a protivnici su Crvena Zvezda i Vitez. Subotičani na tabeli trenutno zauzimaju 2. mesto u konkurenciji 7 ekipa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3839
Povezane teme

hokej klub spartak

hokejaši spartaka

hokej na rolerima

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.