Komentara: 0
Pregleda: 2504

Uspešan vikend atletičara Spartaka

05.06.2013. u 09:54h
Ak "Spartak" proteklog vikenda zabeležio je odlične rezultate. Atletičarka Dijana Šefčić pobednica je finala kupa Srbije u bacanju kugle na takmičenju koje je održano u Kragujevcu 1. i 2. juna. Dijana će za dve nedelje učestvovati na pojedinačnom prvenstvu Srbije gde takođe očekuje pobedu.
Uspešan vikend atletičara Spartaka

Mlađi atletičari su veoma uspešno nastupili na Otvorenom prvenstvu Vojvodine na malim stazama za pionirke i pionire (1998 i mlađi). Uprkos hladnom, kišovitom i vetrovitom vremenu mladi atletičari Spartaka uspeli su na izuzetan način da osvoje dve titule prvaka Vojvodine, jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju. Andor Kerekeš je u konkurenciji starijih pionira zauzeo 1. mesto u bacanju kugle sa daljinom od 12.71, dok je Đorđe Petrović bio treći u konkurenciji mlađih pionira sa daljinom 8.18m.

Valentina Revid (2001) je osvojila titulu na 60m u kategoriji mlađih pionirki (2000 i 2001) uz novi lični rekord od 8.79s. Valentina je pokazala da ima veliki potencijal, njen sledeći cilj je da pokuša da osvoji medalju na prvenstvu Srbije za pionirke. Po rečima trenera Zvezdan Kalmara ovo je odličan rezultat pošto je Valentina mlađa od svojih protivnica. Konačno su joj se isplatile godine truda i odricanja koji je ova mlada i predana sportistkinja uložila u sport.

Stefan Rogić (2004) je u kategoriji mlađih pionira, kao 4 godine mladji uspeo da u trci na 800m osvoji srebrnu medalju uz lični rekord od 3:01:04. Stefan je takođe pokazao da se adi o kvalitetnom atletičaru koji može još dosta da napreduje. Ivan Nadj Kanas  je zauzeo 3. mesto u trci na 600m sa rezultatom 3.13.00

Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2504
Povezane teme

atletski klub spartak

atletika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.