Komentara: 0
Pregleda: 1923

Uspeh stonotenisera juniora na pojedinačnom prvenstvu Vojvodine

22.01.2013. u 10:59h
Izvor: RTV Yueco
Proteklog vikenda Bečej je bio domaćin zvaničnog prvenstva Vojvodine za juniore gde su učešće uzeli i juniori STK ”Spartak”: Aleksandar Radosavljević, David Havedič, Denis Sinanović i Alez Planić.
Uspeh stonotenisera juniora na pojedinačnom prvenstvu Vojvodine

Samo takmičenje se odvijalo u dve discipline: pojedinačno i dubl konkurencija.U pojedinačnoj konkurenciji prvo se igralo u kvalifikacionim grupama , od 4 juniora koji su igrali grupe prošlo ih je troje na glavnu tablu kod juniora: Aleksandar Radosavljević, David Havedič, Alen Planić 2. mesto u grupi i plasman na glavnu tablu. Denis Sinanović osvojio je 3. mesto u grupu i nije se plasirao na glavnu tablu .

Na glavnoj tabli sva tri juniora Spartaka izgubili su svoje mečeve i plasirali se u konačnom plasmanu od 9-16 mesta. U dublu kod juniora par Radosavljević / Havedič osvojili su bronzanu medalju, u polufinalu protiv dubla iz Čelareva - Grbić / Adamović vodili su 1-0 u setovima i 9-6 u poenima i na kraju su izgubili sa 3-1.

Drugi subotički par Sinanović - Planić izgubili su u 1. kolu parova na glavnoj tabli. Kod juniora pojedinačno pobednik je bio Ivor Katić iz STK ”Bus computers “ Kikinda, dok u paru kod juniora pobedio je par Katić (Kikinda) / Halas (Kneževac).

Sledeći izazov i naredno takmičenje je već ovog vikenda tačnije 27.01.13 kada će u Odžacima biti održano zvanično prvenstvo Vojvodine za mlađe kadete u pojedinačnoj i dubl konkurenciji gde ce učešće uzeti i mlađi kadeti STK ”Spartak “.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1923
Povezane teme

stonoteniserski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.