Komentara: 3
Pregleda: 2583

Uskoro završni ispiti u osnovnim školama

28.05.2014. u 19:20h
Izvor: RTV Yueco
Sredinom juna završni razredni u osnovnim školama polagaće završni test iz srpskog jezika, matematike i tzv kombinovanog gradiva. U OŠ “Majšanski put” pripreme za ovaj test su počele već početkom godine, nedavno je održan probni test, a naredne nedelje će se te pripreme intezivirati. Učenici, bar oni koji su pokazivali odlično znanje tokom školovanja, kažu da trema postoji, ali da su spremni za završni ispit.
Uskoro završni ispiti u osnovnim školama

Maša Knežević ide u 8b razred u osnovnu školu “Majšanski put” i najbolja je učenica od svih završnih razreda. Za Mašu probni test, koji su nedavno polagali nije nije težak jer su se, kako kaže, pripremali još od septembra.

U školi je priprema za završi ispit počela još početkom godine. Pripreme su organizovane jednom nedeljno, a po rečima nastavnika odziv učenika je bio veoma dobar. Kroz te časove učenici su dobili samopouzdanje a ujedno i obnovili gradivo prethodnih razreda.

Nakon završetka škole biće održano još 10 pripremnih časova, dok će se završni ispit održati sredinom juna i to iz srpskog jezika, metematike i kombinovanog testa više predmeta.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2583
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.