Komentara: 3
Pregleda: 4275

Uskoro opomene za neplaćene račune za struju

25.07.2012. u 22:38h
Izvor: SuMedija
Elektrovojvodina obaveštava kupce električne energije da je istekao rok za plaćanje utrošene električne energije kada je moguće ostvariti stimulativni popust od 5%.
Uskoro opomene za neplaćene račune za struju

Kupci koji su u prošlom mesecu dobili opomenu i koji u ovom mesecu nisu izmirili celokupna stara dugovanja po računu za maj trebalo bi to da urade što pre kao i da plate iznos računa za jun, kako im ne bi bila obustavljena isporuka električne energije. 

Ovih dana će na adrese kupaca početi da pristižu opomene za neplaćenu električnu energiju, a nakon toga bićemo prinuđeni i da počnemo sa nepopularnim ali neophodnim merama koje se odnose na prekide isporuke električne energije onim kupcima koji ni po opomeni nisu platili utrošenu električnu energiju.

Stoga još jednom pozivamo sve naše kupce električne energije da učine dodatni napor i plate sve što je utrošeno. Na taj način će izbeći i obračun kamate, koja je još jedan vid dodatnog troška za domaćinstvo.

Elektrovojvodina se zahvaljuje svim kupcima električne energije koji plaćaju utrošenu električnu energiju na vreme i podseća da se samo plaćanjem na vreme ostvaruje stimulativni popust od 5%.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4275
Povezane teme

elektrovojvodina subotica

isključenja struje u Subotici

popust na račun za struju

elektrodistribucija subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.