Komentara: 10
Pregleda: 3264

Uskoro najmasovniji Sajam privrede

24.05.2018. u 17:23h
Međunarodni i regionalni sajam privrede „Subotički sajam 2018“, 12. po redu, održaće se u Hali sportova od 31. maja do 2. juna.
Uskoro najmasovniji Sajam privrede

Za razliku od prethodnih godina, štandovi izlagača biće postavljeni u klimatizovanoj hali, te će učesnicima i posetiocima boravak na ovoj privrednoj smotri biti mnogo prijatniji.

U fokusu ovogodišnjeg sajma biće turizam, a naš grad će ugostiti privrednike iz Italije, Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Crne Gore, Republike Srpske i Srbije...

Kako je turizam, jedno od glavni strateških opredeljenja daljeg razvoja grada Subotice, odlučeno je da ova privredna grana i ove godine bude, pored ostalih, vodeća tema „Subotičkog sajma 2018”.

- Ovogodišnji grad partner, na naše veliko zadovoljstvo,  je Bled iz Republike Slovenije, koji predstavlja jedan od najboljih primera turizma u ovom delu Evrope – istakao je Srđan Samardžić, član Gradskog veća zadužen za turizam, investicije i međunarodnu saradnju. - Očekujemo goste iz sedam zemalja, a predstojeći Sajam biće obogaćen nizom pratećih manifestacija u vidu stručnih ativnosti, prezentacija, biće bogat kulturni program...

Poslednje pripreme su u toku, a izlagači će biti smešteni na 1.800 kvadratnih metara.

- Javna nabavka za izgradnju štandova urađena je na vreme, prihvatili smo najpovoljniju ponudu tako da će do srede da biti sve završeno kako bi naši izlagači mogli da preuzmu štandove i prilagode ih svojim potrebama – kaže Ilinka Vukoja, direktorka JKP „Subotičke pijace“. - Zahtev svih ovih godina, kako izlagača tako i posetilaca Sajma, bio je da se klimatizuje Hala sportova. Ove godine Hala je klimatizovana i to je iskorak u kvalitativnom smislu.

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Severnobačkog upravnog okruga, kao jedan od suorganizatora, na Sajmu će imati jedan veći štand na kome će biti objedinjena ponuda privrede, dok će doći i gosti iz Republike Srpske, Hrvatke i Mađarske, Crne Gore, kao i svih jedanaest regionalnih komora iz Srbije.

Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 3264
Povezane teme

sajam privrede

međunarodni sajam privrede

regionalni sajam privrede

ilinka vukoja

srđan samardžić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.