Komentara: 3
Pregleda: 2981

Uskoro Gerontološki dom u Starom Žedniku

27.05.2013. u 15:31h
Izvor: Gerontološki centar Subotica
U okviru projekta širenja gerontoloških klubova danas je u prostorijama Gerontološkog centra u Subotici potpisan ugovor o saradnji između ove Ustanove i Mesne zajednice Stari Žednik.
Uskoro Gerontološki dom u Starom Žedniku

Direktor Gerontološkog centra dr Nenad Ivanišević je izjavio kako je Rešenjem gradonačelnika Modesta Dulića doneta odluka o dodeli prostora koji će se nalaziti na adresi Vladimira Nazora i da će ukupna investicija koštati 300.000,00 dinara. On je istakao da se uskoro očekuje otvaranje Gerontološkog kluba u Tavankutu i  ovom prilikom pozvao funkcionere Mesnih zajednica Palić, Hajdukovo, Radanovac da se i oni uključe u projekat proširenje mreže gerontoloških klubova i time zadovolje potrebe svojih najstarijih meštana.

Predrag Kujundžić, predsednik Skupštine MZ Stari Žednik, rekao je da se nada da će uskoro oko 300 najstarijih građana Starog Žednika dobiti adekvatno mesto gde će moći lepo i kvalitetno da provode svoje slobodno vreme.

Izvor: Gerontološki centar Subotica
Potpisivanje Ugovora o saradnji između Gerontološkog centra i MZ "Stari Žednik" Potpisivanje Ugovora o saradnji između Gerontološkog centra i MZ "Stari Žednik" Potpisivanje Ugovora o saradnji između Gerontološkog centra i MZ "Stari Žednik" Potpisivanje Ugovora o saradnji između Gerontološkog centra i MZ "Stari Žednik" Potpisivanje Ugovora o saradnji između Gerontološkog centra i MZ "Stari Žednik" Potpisivanje Ugovora o saradnji između Gerontološkog centra i MZ "Stari Žednik" Potpisivanje Ugovora o saradnji između Gerontološkog centra i MZ "Stari Žednik" Potpisivanje Ugovora o saradnji između Gerontološkog centra i MZ "Stari Žednik"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2981
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

stari žednik

mesna zajednica stari žednik

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.