• Pregleda: 2741

Uskoro apoteka u MZ "Kelebija"

Uskoro apoteka u MZ "Kelebija"

Jutros su otpočeti radovi na adaptaciji objekta u Mesnoj zajednici „Kelebija“, pored glavnog puta koji vodi ka graničnom prelazu, u kojem će biti smeštena prva apoteka u ovom naselju. Lokalna samouprava je za ovu namenu izdvojila 1.550.000 dinara, a završetak radova će biti za 30 radnih dana.

- Uspeli smo da u budžetu za ovu godinu obezbedimo sredstva koja se neophodna za sve potrebne građevinske radove i nabavku preme, lekova i neophodnog sanitetskog materijala. Lokalna samouprava je reagovala na zahteve građana i ovo će biti jedina apoteka u ovoj mesnoj zajednici, koja je geografski jedna od najvećih u gradu – rekla je Marija Biači, član Gradskog veća zadužena za zdravstvo i socijalna pitanja.

Robert Santo, odbornik Demokratske stranke u Skupštini grada Subotice, dodao je da su građani ovog dela Subotice do sada morali da prelaze i više kilometara kako bi u nekoj od gradskih apoteka kupili lekove, ali da će sada daleko lakše dolaziti do medikamenata.

Izvor: SuMedija

povezane teme

7
Kelebija Apoteka Odgovori
Znači biće apoteka pre bazena, pa lepo
stormwatch Odgovori
Centralisticka vlast nigde nije dobra, pa ni u Subotici. To se prvo vidi na primeru Vojvodine gde je Novi Sad sve a ostali mogu da jedu govna. Zasto bi gradjani Kelebije ili Palica morali ici do centra da urade nesto kada to sve mogu i u svojim delovima grada? Subotica zbog svoje velike povrsine mora biti apsolutno decentralisan grad jer je ovo smesno.

Sto se tice mnogo vaznije stvari. Nikakva vest nije da Kelebija dobija apoteku, vest bi trebala da glasi da KELEBIJA DO SADA NIJE IMALA APOTEKU.
Pepe Odgovori
Ali je glavna stvar u svemu ovome to, da je cinjenicu da su gradani ovog dela Subotice do sada morali da prelaze i vise kilometara da bi dosli do prve gradske apoteke po lekove, otkrio i objavio sirokim narodnim masama na znanje upravo jedan odbornik iz Demokratske Stranke.
BAĆO Odgovori
:):):):):):):):)
Ništa drugo
IO Odgovori
sramota!bitmo je da vas gradonacelnik bla, bla, bla o ulasku u evropu.daleko ste vi od evrope, na zalost
Vesna Odgovori
Samo luda ili zlonamerna osoba može biti protiv otvaranja apoteke.
Ništa drugo
Naivcina Odgovori
Kakvo ulizivanje ds-a.. Pa gde ste bili pre izbora?! Taman se i datum poklapa sa izborima,mesec dana, pa malo kasnjenje,pa svecano otvaranje... Slikanje,poziranje... DS ovo,DS ono...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.