Komentara: 7
Pregleda: 3137

Uskoro apoteka u MZ "Kelebija"

16.03.2012. u 13:31h
Izvor: SuMedija
Uskoro apoteka u MZ "Kelebija"

Jutros su otpočeti radovi na adaptaciji objekta u Mesnoj zajednici „Kelebija“, pored glavnog puta koji vodi ka graničnom prelazu, u kojem će biti smeštena prva apoteka u ovom naselju. Lokalna samouprava je za ovu namenu izdvojila 1.550.000 dinara, a završetak radova će biti za 30 radnih dana.

- Uspeli smo da u budžetu za ovu godinu obezbedimo sredstva koja se neophodna za sve potrebne građevinske radove i nabavku preme, lekova i neophodnog sanitetskog materijala. Lokalna samouprava je reagovala na zahteve građana i ovo će biti jedina apoteka u ovoj mesnoj zajednici, koja je geografski jedna od najvećih u gradu – rekla je Marija Biači, član Gradskog veća zadužena za zdravstvo i socijalna pitanja.

Robert Santo, odbornik Demokratske stranke u Skupštini grada Subotice, dodao je da su građani ovog dela Subotice do sada morali da prelaze i više kilometara kako bi u nekoj od gradskih apoteka kupili lekove, ali da će sada daleko lakše dolaziti do medikamenata.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 7
Pregleda: 3137
Povezane teme

apoteka subotica

Kelebija

robert santo

apoteka kelebija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.