Komentara: 7
Pregleda: 4327
Foto

Uručene diplome studentima Ekonomskog fakulteta

29.09.2018. u 16:12h
Izvor: Subotica.com
Na Ekonomskom fakultetu u Subotici juče su dodeljene diplome za okončane osnovne i master studije za više stotina kandidata.
Uručene diplome studentima Ekonomskog fakulteta

Na svečanosti upriličenoj povodom uručivanja diploma, uz intonaciju nezvanične studentske himne, Gauadeamus igitur, dekan fakulteta, Aleksandar Grubor obratio se diplomcima prigodnim rečima, čestitajući im na postignutom uspehu i poželevši im sreću u životu i radu.

Tom prilikom moglo se čuti kako je tokom 58 godina rada ove institucije, koja pripada porodici od 14 fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, svoju diplomu na različitim nivoima studija steklo gotovo 25 hiljada studenata: od čega oko 85% osnovnih, oko 13% magistarskih ili, u poslednje vreme, master studija, dok je nešto manje od 2% kandidata steklo titulu doktora ekonomskih nauka.

U svom obraćanju, prodekan Aleksandar Čučković pozvao je bivše studente da ostanu u kontaktu sa fakultetom, u očekivanju obostrane koristi. Naime, Ekonomski fakultet je tokom protekle godine intenzivirao saradnju sa privrednim subjektima u okruženju u pogledu organizovanja stručne prakse studenata i posredovanja pri njihovom zapošljavanju, a njegov Centar za celoživotno učenje razvija stručne kurseve, kao odgovor na najnovije izazove tržišta rada.

Sa svoje strane, od trenutka diplomiranja, bivši studenti postaju članovi alumni-kluba Ekonomskog fakulteta i na taj način postaju njegovi prominentni ambasadori u privrednom i društvenom životu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 4327
Povezani albumi
Povezane teme
ekonomski fakultet subotica Aleksandar Grubor dodela diploma aleksandar čučković
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.