Komentara: 14
Pregleda: 3101

URS pod rednim brojem 3. na izborima

20.03.2012. u 15:19h
Izvor: RTV Yueco
URS pod rednim brojem 3. na izborima

Ujedinjeni regioni Srbije na lokalnim izborima, 6.maja, na glasačkim listićima, nalaziće se pod rednim brojem 3. Gradskoj izbornoj komisiji su u subotu u ranim jutarnjim časovima predati potpisi 1800 građana kao i lista od 46 kandidata za odbornike u gradskoj skupštini, koja je za 24 sata i potvrđena.

Kako je saopšteno na današnjoj press konferenciji URS-a, dokaz da Ujedinjeni regioni Srbije svakako postoje pre svega potvrđuje činjenica da su potpisi sakupljeni za svega dva dana a prepun hol Otvorenog univerziteta opovrgao je negativne komentare pojedinih političkih stranaka koje će i ovu kampanju koristiti kao i do sad, služeći se lažnim informacijama, a kako bi pažnju skrenule sa svog programa, koji ne postoji.

Građanima su se na podršci zahvalili koordinator URS-a u Subotici Dragan Rokvić, zatim šef izbornog štaba Zlatko Panić, predsednik Bunjevačke stranke Vojvodine Branko Francišković, kao i predsednik Gradskog odbora Narodne partije Miloš Marodić poručivši da će URS ovu kampanju raditi pošteno, uvažavajući svoje političke protivnike a energiju će usmeriti isključivo na svoj program, koji će doneti rezultate.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 nedelju
Komentara: 14
Pregleda: 3101
Povezane teme

Ujedinjeni regioni Srbije

URS Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.