Komentara: 2
Pregleda: 2566

Uređuje se park u Peščari

05.04.2012. u 17:52h
Izvor: RTV Yueco
Uređuje se park u Peščari

Radnici Čistoće počeli su da uređuju javnu površinu u Mesnoj zajednici “Paščara”. Reč je o javnoj površini koja se nalazi u blizini ambulante i vrtića. U toku je sadnja stablašica i ukrasnog šiblja, a u narednom periodu se planira i postavljanje igrališta.

Naselje Peščara postaće bogatije za jedan park. Karolj Žoldoš 30 godina živi u ovom delu grada i kaže da je potrebno što više zelenila, jer je naselje podignuto na pesku, a okruženo je vinogradima.

Biće uređena površina od 1500 metara kvadratnih. Na neuređenoj javnoj površini će se zasaditi 30 sadnica stablašica i 1000 komada cvetnog šiblja. Čistoća će posebno da brine u narednom periodu u sadnicima,kao i svim ozelenjenim površinama.

Projekat obnavljanja uništenih i ozelenjavanja neuređenih površina na ukupno 32 lokacije, od kojih su 23 u gradskim, a devet u prigradskim mesnim zajednicama je pri kraju.

Ostalo je da se uradi još oko 11 lokacija i u planu je da se svi radovi koji se odnose na sadnju završe do sredine aprila.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 2566
Povezane teme

jkp čistoća i zelenilo

mz peščara

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.