Komentara: 4
Pregleda: 8026

Umetnička modna revija održana u Saxu

17.10.2014. u 13:47h
Izvor: Subotica.com
Kreativnost, interesantni kostimi i nesvakidašnje kreacije frizura koje su izraz vodećih modnih trendova, glavne su karakteristike modne revije frizura koju je u subotu 04. oktobra u Klubu “Sax” frizerski salon „Creative team J&T“ priredio velikom broju gostiju.
Umetnička modna revija održana u Saxu

Kreativne i ambiciozne devojke “Creative team”-a opet su pomerile granice. Budite hrabri, ponesite ovakvu frizuru! - mogao bi biti moto ove veoma uspešne revije koja je podsetila na činjenicu da je svaka frizura malo umetničko delo koje iziskuje mnogo vežbe, vremena i dobru inspiraciju ali pre svega - dobrog umetnika.

Na reviji pod nazivom "Just can't believe this!", frizer Jelena Krivokapić prikazala je prava umetnička dela na glavama modela, pruživši tako nezaboravan estetski doživljaj svima koji su to veče posvetili ovom modnom događaju. Niko od prisutnih nije ostao ravnodušan na kreacije i frizure koje su uglavnom bile revijskog karaktera, pa su modeli pratili stil koji ćete retko naći u svakodnevnom životu, ali je pravi užitak posmatrati ga na pisti.

Umetnička modna revija održana u Saxu

Mnogobrojni modeli frizura u potpunosti su bili usklađeni sa kreacijama koje su modeli nosili. Uz profesionalnu kozmetiku i vrhunski izrađene modele, na reviji je prikazan veliki deo onoga što je danas u trendu kada su frizure u pitanju.

Make up zasluga je Tamare Gospić, i rađen u skladu sa kreacijama, samo je upotpunio neobičan i nesvakidašnji izgled modela. Pored frizura i i šminke, predstavljena je i nova kolekcija “Cubic room” mlade subotičke kreatorke Nine Rajak, kao i kreacije Marka Marosiuka i Tamare Santrač. Za organizaciju revije bila je zadužena Maja Nadoveza.

Za fotografije, koje možete videti u povezanom albumu, zaslužan je Miomir Milić.

Umetnička modna revija održana u Saxu

Ceo tim mladih umetnika jasno je stavio do znanja da je njihova inspiracija suprotnost sumornoj svakodnevici koju pokušavaju da razbiju, a da su u tome uspeli makar na jedno veče govori veliki broj okupljenih mladih ljudi te večeri u “Sax-u”.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 8026
Povezane teme

modna revija

sax caffe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.