Komentara: 10
Pregleda: 5356

Umesto žute crvena zona kod Otvorenog univerziteta

08.10.2012. u 14:18h
Izvor: JKP "Parking"
Parking prostor na Trgu Cara Jovana Nenada i na Franjevačkom trgu, odnosno ispred i iza zgrade Otvorenog univerziteta, od danas iz žute prelazi u crvenu zonu, obaveštavaju iz JKP Parking
Umesto žute crvena zona kod Otvorenog univerziteta

Iz ovog preduzeća napominju da će se naplata parkiranja vršiti po neizmenjenom režimu, od 7 do 20 časova, subotom od 7 do 14 časova. Tek kada prostor oko Otvorenog univerziteta pređe u kategoriju zatvorenog parkinga i postave se ulazna i izlazna rampa, naplata parkinga biće produžena do 21 čas.

Stanari zgrada kod Otvorenog univerziteta – korisnici usluga parkinga, treba da se jave u prostorije preduzeća ili putem telefona na brojeve 024/694-200 i 024/694-961 radi regulisanja važećih povlašćenih parking karata.

Od danas se menjai režim naplate parkinga u ulici Cara Lazara (od Zmaj Jovine do Miloša Obilića) koja, kao i dvorišni deo Trga Jakaba i Komora oko kućnog broja 16, pored Mlečne pijace, ulazi u žutu zonu .

Izvor: JKP "Parking"
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 5356

Povezana vest

Povezane teme

jkp parking subotica

parking zone subotica

plaćanje parkinga subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.