• Pregleda: 1366

Umanjeni računi za gas za poslovne korisnike

JKP "Suboticagas" obaveštava velike poslovne potrošače gasa, one koji troše iznad 100.000 m3, da je u avgustu došlo do novog smanjenja nabavne cene gasa u odnosu na prethodni meseca za 2,7 odsto, te su srazmerno tome i računi za ove potrošače manji i u proseku iznose 41,56 din/m3 (bez PDV-a).
Umanjeni računi za gas za poslovne korisnike

Više puta smanjivana nabavna i prodajna cena gasa u ovoj godini za ove poslovne potrošače, uslovila je da prosečna prodajna cena gasa u ovoj godini bude na nivou cena iz 2013. godine.

Postojeće cene gasa za ove potrošače su nadalje polazne cene za sve buduće cenovne korekcije u potrošnji gasa, saopšteno je iz JKP "Suboticagas".

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Salamander Odgovori
Samo kvalitet i razlika u očitanoj, utrošenoj i naplaćenoj ceni nije ista. Koja bezvezna priča o cenama kada pričamo o kvalitetu i kvantitetu. Inače poslovne korisnike koji potroše toliko gasa možemo nabrojati veoma lako, a gde su svi ostali u ovoj priči?
Ljuti Odgovori
o cemu vi pricate
pa realne plate i penzije su manje nego 2013 - cemu onda vasi hvalospevi kako ste "na nivou 2013"
pateticni su ovi iz GASa

sta je sa individualnim korisnicima ?
ako ih jos bude ...
svake godine dobar % individualnih domacinstava se prebaci na neki drugi vid grejanja
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.