Komentara: 21
Pregleda: 5518
Foto

Ulica Ivana Meštrovića dobija novi asfalt

16.06.2020. u 16:53h
Izvor: Subotica.com
Ulica Ivana Meštrovića dobija novi asfalt

Ulica Ivana Meštrovića u MZ „Novi grad“ jedna je od prvih koje će ove godine dobiti novi asfalni sloj. Za rehabilitaciju ove prometne ulice iz gradskog budžeta izdvojeno je 3.7 miliona dinara.

Ulica Ivana Meštrovića dobija novi asfalt- Ova ulica se već duže vreme nalazi u prioritetima ove mesne zajednice i sada su u toku radovi na rehabilitaciji kolovoza dužine 380 i širine četiri metra. Nanosi se novi asfaltni stoj debljine pet centimetara – objasnio je Predrag Radivojević, direktor JP za upravljanje putevima, urbanizam i stanovanje. – Pored  toga što ćemo stanovnicima ove ulice obezbediti adekvatan prilaz domovima, u blizini se nalaze i veliki provredni subjekti, „Elektroremont“ i „Interšped“, kojima će ovo značiti zbog transporta. Do kraja nedelje asfaltiraće se i ulica Đure  Jakšića, takođe u ovoj mesnoj zajednici, koja je bila u lošem stanju jer su  mnoga komunalna preduzeća tu izvodila radove i više puta je prekopavana.  U nju će biti uloženo oko četiri miliona dinara.

U proteklom periodu  lokalna samouprava radila je na uređenju atarskih puteva, a revitalizacija ovih ulica primer je da se jednako ulaže u gradske i prigradske sredine.

Ulica Ivana Meštrovića dobija novi asfalt- Zahvaljujem se gradonačelniku, menadžerki grada i direktoru preduzeća za puteve sa kojima smo još u avgustu prošle godine dogovorili asfaltiranje ove ulice. Ono što su obećali sada i ispunjavaju,  a to nam je svima jako važno jer ovom ulicom prolazi teretni saobraćaj, ali i veliki broj putničkih automobila jer je u blizini „Lidl“. Kuće su nam se tresle i pucali zidovi od saobraćaja i ovo nam stvarno puno znači – kaže Ljubica Oravec u ime Saveta MZ „Novi grad“.  - Ima još investicija u ovoj mesnoj zajednici, poput završetka kanalizacije, koja je počela da se radi bez projekta, te sada moramo da nastavimo gde se stalo.

Ulica Ivana Meštrovića dobija novi asfalt

Izvor: Subotica.com
Obilazak radova na asfaltiranju Ulice Ivana Meštrovića Obilazak radova na asfaltiranju Ulice Ivana Meštrovića Obilazak radova na asfaltiranju Ulice Ivana Meštrovića Obilazak radova na asfaltiranju Ulice Ivana Meštrovića Obilazak radova na asfaltiranju Ulice Ivana Meštrovića Obilazak radova na asfaltiranju Ulice Ivana Meštrovića Obilazak radova na asfaltiranju Ulice Ivana Meštrovića Obilazak radova na asfaltiranju Ulice Ivana Meštrovića
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 5518
Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Asfaltiranje ulica u Subotici

predrag radivojević

jp za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.