Komentara: 15
Pregleda: 6689

Ulica "hiljadu jezera" posuta tucanikom

24.10.2018. u 16:02h
Izvor: TV Subotica
Stanovnici Koparske ulice u MZ "Peščara" od ove jeseni konačno više neće živeti u blatu. Peščani put posut je tucanikom i tako je bar na neko vreme rešen višedecenijski problem. U ovoj mesnoj zajednici, u toku su i radovi na uvođenju gasa u vrtić, ambulantu i apoteku.
Ulica "hiljadu jezera" posuta tucanikom

Svakodnevni život stanovnika Koparske, poznate i kao ulice "hiljadu jezera", ubuduće će biti znatno lakši, posebno u periodu padavina. Decenijama su, nakon kiše, iz ulice mogli da se probiju samo automobilima. Dovijali su se na razne načine, pokušavali sami da urede ulicu, pisali peticije i konačno dočekali da se problem reši.

- Ovo nam je bilo stvarno jako potrebno, jer imamo mnogo dece koja odavde idu u školu, imamo male dece koja se nisu mogla gurati u kolicima, uopšte nismo mogli prolaziti i to je bila jedna katastrofa od ulice, a sada je super i zadovoljni smo. Svi sa kojima sam pričala su se obradovali, jer otkada ovde žive i otkada postoji, ova ulica nije rađena i ovo je prvi put da je urađena, a kao što se može videti urađena je lepo i ravna je, u odnosu na dosadašnje bregove - rekla je Dana Tikvicki, stanovnica Koparske ulice.

Ulica "hiljadu jezera" posuta tucanikom

Koparska ulica je završena, a u toku su radovi na uvođenju gasa u tri ustanove od izuzetnog značaja za stanovnike ovog dela grada.

- Trenutno se radi na uvođenju gasa u objekat Predškolske ustanove "Naša Radost" i ambulantu, u čijem sastavu se nalazi i apoteka. Ovih dana se mnogo radilo u mesnoj zajednici, te smo zahvaljujući dobroj saradnji našeg rukovodstva sa lokalnom samoupravom, imali i dosta grederovanja, odnosno nasipanja ulica, a rešili smo i gorući problem Koparske ulice, takozvane ulice "hiljadu jezera" - poručio je Aleksandar Ranković, predsednik Skupštine MZ "Peščara".

Ulica "hiljadu jezera" posuta tucanikom

Ulica "hiljadu jezera" posuta tucanikom

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 6689

Povezana vest

Povezane teme

mz peščara

poplavljene ulice

neasfaltirana ulica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.