Komentara: 26
Pregleda: 12637
Foto

Ulaz na parking kod Otvorenog univerziteta od danas kod kućice za naplatu

11.05.2023. u 15:19h
Izvor: Subotica.com
Zatvoren je ulaz na parking kod Otvorenog univerziteta, ali je vozilima omogućen pristup sa zadnje strane, odnosno kod izlazne rampe koju su do sada koristili oni sa mesečnim kartama.
Ulaz na parking kod Otvorenog univerziteta od danas kod kućice za naplatu

Na početku i na kraju jednosmerne deonice, koja je do sada služila isključivo za izlaz iz parkinga, postavljeni su semafori koji regulišu prolazak vozila.

Ulaz na parking kod Otvorenog univerziteta od danas kod kućice za naplatuViše informacija o razlozima zatvaranja ulaza na parking, kao i o tome koliko dugo će on funkcionisati u ovom režimu najavljeno nam je da ćemo saznati sutra od nadležnih iz Gradske uprave.

U pitanju su aktivnosti u sklopu radova koje će obezbediti prilaz gradilištu odnosno zemljištu na kojem je predviđeno da se izgradi novi hotel, koji smo najavili pre nekoliko meseci. Samo zatvaranje ovog dela došlo je iznenada, bez da je javnost pripremljena za ovu ne tako malu promenu u srcu grada.

Ulaz na parking kod Otvorenog univerziteta od danas kod kućice za naplatu

Izvor: Subotica.com
Radovi na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta Radovi na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta Radovi na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta Radovi na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta Radovi na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta Radovi na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta Radovi na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta Radovi na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 1 nedelju
Komentara: 26
Pregleda: 12637

Povezane vesti

Povezane teme

zatvoreni parking

parking mesto

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.