Komentara: 0
Pregleda: 4124

"Ukusi tradicije" na Paliću

15.04.2012. u 19:06h
Izvor: SuMedija
Tokom prvomajskih praznika na Paliću će se održati vašar tradicionalnih specijaliteta domaće hrane, vina, rakije "Ukusi tradicije". Vašar organizuje preduzeće za odnose sa javnošću, marketing i propagandu "PiaR" u saradnji sa "Park Palićem".
"Ukusi tradicije" na Paliću

U sklopu programa ovogodišnjeg "Prvomajskog uranka" vašar "Ukusi tradicije" će na oko 40 paviljona i specijalizovanih tezgi okupiti proizvođače domaće hrane, vina i rakije iz regiona. Vašar će se od 28. aprila do 2. maja održati na centralnom delu šetališta palićkog Velikog parka u neposrednoj blizini Velike terase.

Uz bogat izbor proizvoda domaće hrane, vina i rakije, posetiocima Palića će biti na raspolaganju i ponuda vojvođanske i mađarske gastronomije, odnosno peciva i kolača pripremljenih po tradicionalnim recepturama ovog kraja.

Prvomajski vašar je uvertira pred II regionalni sajam tradicionalnih specijaliteta domaće hrane, vina i rakije "Ukusi tradicije", koji će se od 8. do 10. juna održati u centru Subotice.

U sklopu promocije sajma i brenda “Ukusi tradicije” preduzeće “PiaR” je tokom protekla tri meseca organizovalo mini vašare u Beogradu, Pančevu i Vršcu. U svim gradovima interesovanje posetilaca za ponudu mini vašara je bilo veliko, pa će zainteresovani proizvođači domaće hrane, vina i rakije i nakon sajma u Subotici imati priliku da svoje produkte, pod brendom "Ukusi tradicije, predstave i u drugim gradovima Srbije.

ukusi tradicije prozivka

Okosnicu projekta “Ukusi tradicije” čine proizvođači domaće hrane koja se definiše kao proizvod koji nastaje u domaćinstvima ili zanatskim radnjama, proizveden po tradicionalnim recepturama, od sirovina regionalnog porekla, bez bilo kakvih veštačkih dodataka.

Okupljanje proizvođača pod brendom “Ukusi tradicije” ima za cilj njihovo udruživanje i organizovano predstavljanje, otvaranje kanala distribucije na pijacama na malo u Srbiji i stvaranje jedinstvene baze podataka svih registrovanih proizvođača domaće hrane u zemlji. Udruženje pijaca Srbije je podržalo ovu ideju pa se za drugu polovinu godine najavljuje i početak organizovane prodaje domaćih proizvoda na niz pijaca u Srbiji.

Svi proizvođači domaće hrane, vina i rakije koji su zainteresovani za učešće na vašaru na Paliću i na sajmu u Subotici mogu se za detaljnije informacije javiti preduzeću “PiaR” na telefone 024 559-092 ili 559-089.

ukusi tradicije

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 4124
Povezane teme

sajam ukusi tradicije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.