Komentara: 3
Pregleda: 4390

Ukradeno 1,2 miliona dinara

10.06.2009. u 12:40h
Izvor: Građanski list
<p>Nepoznati počinilac, ili vi&scaron;e njih, preksinoć su &bdquo;olak&scaron;ali" glavnu filijalu Vojvođanske banke za oko 1,2 miliona dinara. Učinjeno je to s lakoćom i bez bojazni da će ih otkriti Agencija za obezbeđenje novosadskog &bdquo;&Scaron;tita". Istražni sudija Op&scaron;tinskog suda Lajo&scaron; &Scaron;ok odbio je da saop&scaron;ti iznos ukradenog novca, pa čak i koja je Filijala, od dve postojeće u gradu, o&scaron;tećena.</p>
Ukradeno 1,2 miliona dinara

Iznerviran inertnošću i krajnje neprofesionalnim, odnosom policije i istražnog sudije prema javnosti, jedan subotički novinar juče je, nakon bezuspešnih pokušaja da sazna „nešto više" o preksinoćnjoj pljački ili, kako policija navodi, običnoj krađi, rekao sudiji Šoku da zna ko je opljačkao banku. Nedugo potom u njegovu redakciju su stigla dva inspektora, a novinar ih je obavestio da je to, verovatno, „počinio sudija Lajoš Šok".

- Pred javnošću i usplahirenim klijentima-štedišama on krije informacije, a inače ga viđam često u banci, bio je odgovor novinara.

Policajci su otišli neobavljenog posla, a Subotičani su ostali, kao i mnogo puta do sada, bez podrobnije informacije šta se to događa u njihovom gradu.

Izvor: Građanski list
Postavljeno pre 14 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4390
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.