Komentara: 20
Pregleda: 3924

Ukidanje Pošte u MZ Ker

05.03.2012. u 16:02h
Izvor: RTV Yueco
Ukidanje Pošte u MZ Ker

Meštani MZ Ker počeli su sa prikupljanjem peticije zbog gašenja Pošte broj 16. na Beogradskom putu u toj mesnoj zajednici. Prema njihovim rečima, u Keru živi uglavnom starija populacija, i ukidanje ove Pošte im ne bi bilo od koristi. Osim Pošte u Keru, najavljeno je gašenje Pošte u MZ Bajnat, kao i male Pošte u MZ Prozivka, a plan je da se ove tri pošte sjedine u jednu veliku, koja će biti izgrađena takođe na Prozivci.

Ekipa YuEco televizije je tokom pre podneva boravila u MZ Ker gde je porazgovarala sa građanima koji koriste usluge ove Pošte. Meštani koji već dugo godina žive u ovoj mesnoj zajednici ne vide razlog zašto bi neko doneo odluku da se Pošta ugasi, kada ona sasvim dobro radi. 

Anketirani građani kažu da su u radnici za šalterima veoma ljubazni, kao i da u ovu Poštu dolaze i stanovnici iz MZ Gat. 

Ideja je da se osim ove Pošte ugasi i Pošta u MZ Bajnat, kao i mala Pošta na Prozivci, i da se sve tri sjedine u jednu novoizgrađenu Poštu koja će se nalaziti takođe na Prozivci.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 20
Pregleda: 3924
Povezane teme

pošta

pošta na prozivci

pošta mz ker

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.