Komentara: 37
Pregleda: 12072

Uhvaćeni akteri tuče za vikend

25.05.2012. u 21:41h
Subotička policija je intenzivnim radom identifikovala sve aktere događaja od prošlog vikenda, u parku, na Trgu Žrtava fašizma u Subotici.
Uhvaćeni akteri tuče za vikend

Utvrđeno je da je u noći između subote i nedelje, grupa maloletnih osoba nakon upućenih pogrdnih reči i psovki, iniciranih nacionalnom pripadnošću, fizički nasrnula na drugu grupu mladića u kojoj su lakše povređene dve osobe.

Pripadnici Policijske uprave u Subotici obavili su saslušanje svih učesnika događaja u prisustvu njihovih roditelja, advokata, stručnih lica Centra za socijalni rad i zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Subotici.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti, subotička policija će podneti krivične prijave protiv 14 maloletnih osoba, različite nacionalne pripadnosti.

Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 37
Pregleda: 12072
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

subotička policija

Policija Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.