Komentara: 10
Pregleda: 6175

Uhapšeno šest navijača na jučerašnjoj utakmici

18.03.2012. u 15:41h
Izvor: RTV Yueco
Uhapšeno šest navijača na jučerašnjoj utakmici

Policija je uhapsila šest navijača iz Novog Pazara u subotu koji su pokušali da udu na stadion i gledaju utakmicu Spartak - Novi Pazar. Kontrolor ih je sprečio da uđu jer nisu imali karte za utakmicu. Kada su postalio svesni da neće gledati utakmicu istukli su kontrolora, koji je zadobio lakše telesne povrede.

Policiji nisu hteli da priznaju koje tukao Subotičanina koji je samo radio svoj posao, pa su zadržani. Prema našim informacijama u ponedeljak bi trebalo da se nađu pred istražnim sudijom na saslušanju.

Da podsetimo, disciplinska komisija FSS kaznila je Partizan i Rad sa po jednom utakmicom zabrane igranja pred navijačima i sa po 500.000 dinara zbog incidenata na prvenstvenim mečevima. Iz istog razloga do daljeg je suspendovan stadion Novog Pazara i još određena je mera da na naredna četiri gostovanja budu bez navijača. Konačna odluka biće doneta na sledećoj sednici Disciplinske komisije, zakazanoj za utorak, 20. mart 2012.

Zvanično saopštenje PU Subotica:

Pripadnici Policijske uprave u Subotici odredili su meru zadržavanja do 48 sati Belmiru H. (1988), Mirsadu R. (1985), Senadu P. (1980), Fahrudinu P. (1988), S.Đ. (1991) i Jasminu D. (1988), svi iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

Osumnjičeni se terete da su juče, na ulazu u stadion FK ''Spartak Zlatibor voda'', napali radnika obezbeđenja.

Svi osumnjičeni će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Subotici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 10
Pregleda: 6175
Povezane teme

Policija Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.