Komentara: 16
Pregleda: 9077

Uhapšeni zbog teških razbojništava

24.08.2012. u 21:02h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Uhapšeni zbog teških razbojništava

Subotička policija je odredila meru zadržavanja do 48 sati M.Š. (1990) iz Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela: razbojništvo, izazivanje opšte opasnosti, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krivično delo lake telesne povrede i S.M. (1993) iz Bačke Topole za krivično delo razbojništva.

Postoji osnov sumnje da su M.Š. i S.M. početkom avgusta, izvršili krivično delo razbojništva na štetu gasne stanice u Bačkoj Topoli, gde su maskirani i uz upotrebu lovačke puške od radnika uzeli novac.
 Takođe, M.Š. je sa sedamnaestogodišnjakom, krajem prošle godine, izvršio krivično delo razbojništva u menjačnici u Bačkoj Topoli iz koje su odneli veću količinu novca.

Osumnjičeni M.Š. se tereti i da je u tri navrata, nabavljao bombe koje je bacao u dvorišta privatnih kuća u nameri da zaplaši oštećene.

Pripadnici Policijske uprave u Subotici su protiv svih osoba koje su učestvovale u izvršenju krivičnih dela, podneli krivične prijave Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Osumnjičeni M.Š. i S.M. su uz odgovarajuće krivične prijave privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Subotici.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 9077
Povezane teme

Policija Subotica

teška krađa

razbojništvo

hapšenje

saopštenje policijske uprave subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.