Komentara: 4
Pregleda: 5486

Uhapšeni u posedu 30 kilograma marihuane

14.02.2018. u 10:44h
Izvor: Subotica.com
Granična policija i subotička policija u saradnji sa Upravom carina, zaplenili su na Graničnom prelazu "Kelebija" na izlazu iz Srbije, više od 30 kilograma marihuane i uhapsili dvoje državljana Srbije, saopštio je MUP Srbije.
Uhapšeni u posedu 30 kilograma marihuane

Uhapšeni su Z.S. (1982) iz Rume i A.M.D. (1997) iz Temerina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Marihuana je pronađena u automobilu "pasat" novosadskih registarskih oznaka,  kojim je upravljao Z.S. dok je na mestu suvozača bila A.M.D. U duplom dnu ispred vozačevog i suvozačevog sedišta, otkrivena su 44 paketa težine 30 kilograma i 133 grama ove opojne droge.

Uhapšeni u posedu 30 kilograma marihuane

Osumnjičenima je po nalogu višeg javnog tužioca određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužilaštvu u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 5486
Povezane teme

carina Subotica

subotička carina

marihuana

granična policija

granični prelaz kelebija

carina

zaplena narkotika

carinski prekršaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.