• Pregleda: 6144

Uhapšeni razbojnici iz Kraljeva

Uhapšeni razbojnici iz Kraljeva

R. B. (36) zvani Manijak, N. B. (29) zvani Ćita i maloletni A. Ž. uhapšeni su u Subotici zbog sumnje da su u noći između 28. i 29. avgusta iz zlatare „Zlatni filigran“ u Kraljevu odneli 5,5 miliona dinara. Oni su posle pljačke od policije bežali preko krovova, rekao je juče Bogoljub Živković, načelnik Policijske uprave u Kraljevu.

- Protiv R. B. je zbog različitih krivičnih dela podneto 360 prijava. U zatvoru je proveo ukupno 23 godine, a sa izdržavanja poslednje kazne izašao je 7. avgusta - rekao je Živković.

Đ. A. (21), saučesnik uhapšenih razbojnika, priveden je ubrzo posle pljačke, ali odbio je da sarađuje s policijom.
- Pre tri dana pljačkaši su locirani u Subotici. Cilj im je bio da pređu granicu i prodaju ukradeno zlato u nekoj od zemalja Zapadne Evrope - kaže Živković.

Policija ih je uhapsila u iznajmljenom stanu u jednoj zgradi. Vrsni provalnici s debelim dosijeima ponovo su se dali u beg preko krovova, ali policija ih je uhvatila.

- Kod njih smo pronašli torbicu sa ukradenim nakitom, među kojim je bio i onaj koji je oko 50 Kraljevčana ostavilo u zlatari zbog popravke ili pretapanja - kaže Živković.

Osim R. B., i Đ. A. ima debeo dosije.
- Đ. A. je sklon drskom i nasilničkom ponašanju, a od 2000. policija je protiv njega podnela 35 prijava. Protiv njega je u toku devet postupaka, ali nema nijednu pravosnažnu presudu - rekao je Živković.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

5
bukin Odgovori
Svaka cast. Samo hapsite lopove.
naIvan Odgovori
"Đ. A. je sklon drskom i nasilničkom ponašanju, a od 2000. policija je protiv njega podnela 35 prijava. Protiv njega je u toku devet postupaka, ali nema nijednu pravosnažnu presudu - rekao je Živković."
Po ovom sudeci, policija je redovno radila posao, posto su ga puno puta hapsili, podnete su i prijave.
Onaj koji nije od 2000.-te godine doneo nijednu pravosnaznu presudu je verovatno debelo zakazao.
Tu je rak-rana citavog naseg drustva. Prosudite sami ako nisam u pravu.
Robert Odgovori
Svaka čast Subotičkoj Policiji.... :-)))) Izgleda da Policija džabe hapsi kriminalce, ako ih Sud ne osudi, i tako neko sa nasilničkim ponašanjem i ko zna koliko provala šeta gradom, jer još sud nije u stanju da donese pravosnažnu presudu.... :-(((( Trebalo bi malo i po Sudijama pljuvati! Možda se i promene... pa počnu raditi posao za koji su plaćeni...... :-))
GRAĐANI Odgovori
Ma sve sudije, koje su odgovorne što Subotička policija traći vreme na bitange, isto treba hapsiti. Pa to je ogromna šteta koju građani plaćaju. I sudije i policajci treba da rade efikasno ili ih pozvati na odgovornost. Mi moramo da plaćamo porez ( koji i njima ide) na vreme a oni nemoraju raditi posao na vreme?
Hang them high Odgovori
Koje stetocine! Sta reci nego 'hang them high!'
I ovaj dragi Bog drzi svasta na ovoj Zemlji.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.